LES MARINES, EN UN PARATGE AMB ENCANT, UNA BONA CUINA DE MERCAT MEDITERRÀNIA  

Situat en un paratge envoltat de pins i pròxim al mar, en un bell i ampli marc, amb una terrassa preciosa, jardins i local adjunt habilitat per tot tipus de cel·lebracions i esdeveniments, trobem el restaurant Les Marines, que va obrir el 1993 Pepe Tejero.

ROVELLONS

En aquest ambient tranquil i relaxat, em el que la vegació és protagonista, l’establiment ofereix en un elegant menjador una cuina catalana, mediterrània de mercat i de temporada, que elabora amb encert el xef Rafael García. La carta canvia dos cops cada any, i està atenta als productes del moment, com per exemple les bolets a la tardor, amb amplia oferta.

COMEDOR TERRAZA

Las sales, que ténen una decoració de línia empordanesa, estan dirigit amb professionalitat per Manuel Carpio, que porta anys a la casa. Disposa accés per a discapacitats a tot el recinte. Gaudeix també un bon celler, amb més de 130 vins diferents, a cura del sommelier Manolo Tejada. El vi de la casa és el Finca San Martin, 16,50. Té 3 varietats de pa d’elaboració pròpia.

Entre les especialitats de la carta cal destacar el gaspatxo de meló amb picada de llamàntol, 17,50; garoines gratinades, 14,50; pop a la planxa com a la gallega, 18,50; carpaccio de vedella amb parmesà i encenals de foie, 16,50; bacallà al vapor amb ou poché i oli de tòfones, 23,50; rodaballo a la planxa, 23,50; lubina a la donostiarra, 23,50; peus de porc farcits de llamàntol i escuma d’albercoc, 16,20; rap a la planxa amb verduretes al vapor i salsa de romesco, 24,90; llagostins a la planxa amb coulis de tomàquet i guacamole, 24,20; arròs de carxofes del Prat i anelles de calamar, 15,90; espatlleta de cabrit al forn tradicional, 27,50;

BOLA XOCOLATA

A l’hora de les postres, el carro de pastisseria casolana és tota una temptació pels gourmands, al igual que els 6,90; gelats i sorbets, 6,90/5,50. Les marines també ofereix un Menú degustació, 39,00 (amb maridatge de vins i caves, 49,00).

 

Calafell, 21-23. (08850) Gavà. Tel.: 93 633 35 70. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Menjadors privats, de banquets i terrassa, amb capacitat per a 120 comensals. Admet gossos. reservas@lesmarines.com Web: http://www.lesmarines.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s