SENYOR PARELLADA, LA CUINA CATALANA DE TRADICIÓ POPULAR DE BARCELONA

Preservant l’esperit de les fondes de la Catalunya interior, Ramon Parellada obrí les portes d’aquest emblemàtic restaurant al cosmopolita barri del Born l’any 1983.  Aprofitant el seu emplaçament – un edifici del segle XVIII – l’any 2001 creà l’hotel Banys Orientals, de 3 estrelles i seguint així l’exemple de la seva casa mare: la Fonda Europa de Granollers.

MENJADOR

Aquesta fonda urbana ofereix una cuina catalana, clàssica i popular, localista i de matís molt artesà, que elabora el xef J. M. F. Vieira.

Bon servei, bona cuina i un celler molt cuidat de més de 80 referències amb DO nacional i internacional a uns preus molt ajustats. Entre les seves especialitats estan els canelons Fonda Europa, 12,50, paella Parellada, 16,80, macarrons la barcelonesa, 8,20; escudella i carn d’olla; 4,00, cap i pota, 9,50; peus de porc amb bolets i picada, 11,80; xai a les dotze cabeces d’all, 18,50; bacallà a la llauna; 17,50; semifred de canyella, 4,80; sorbet d’Anís del Mono, 3,80.

TAULES

L’hotel Banys Orientals, situat al damunt del restaurant Senyor Parellada, recupera una antiga casa de viatgers del segle XIX en ple centre històric de la ciutat, al barri del Born, on a dia d’avui petits comerços tradicionals convient amb boutiques d’avantguarda.

BUFET ESMORZARS

De 43 habitacions dissenyades pel reconegut Lázaro Rosa Violán, s’erigeix com un establiment amb caràcter, esperit urbà, familiar i amb personalitat pròpia. Amb llits queen size amb dosser, aire condicionat, telèfon, televisió, assecador de cabell i caixa forta, disposa també d’algunes habitacions adaptades per a minusvàlids. Altres serveis a destacar són: aigües de cortesia, amenities de la marca Rituals, sabatilles de bany, servei de bugaderia (cost extra) i WIFI gratuït a tot l’establiment. L’esmorzar, autèntic bufet amb productes típics de la terra i suc de taronja natural brinda temptacions com la selecció de formatges de Vila Viniteca i la coca de llardons.

 

Argenteria, 37. (08003) Tel.: 93 310 50 94. Horari de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:30. Tanca el 25 de desembre. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat.  Capacitat per a 90 comensals. Correu electrònic: fonda@senyorparellada.com. Web: http://www.senyorparellada.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s