TANCA LA TORRE DEL REMEI, DE BOLVIR

La notícia de què Josep Maria Boix ha deixat la cuina de la Torre del Remei, de Bolvir, i la venda del seu magnífic hotel a un grup hoteler barceloní ens ha causat una gran pena, ja que Calalunya perd un dels seus millors restaurants, situat a la Cerdanya.

FÈLIX I JOSEP MARIA 1TORRE DEL REMEIRAVIOLIS DE FOIE copia

Són molts anys al davant dels fogons hi ha d’arribar l’hora del descans i la tranquil·litat. Fa dècades que conec i admiro a Josep Maria, gran persona i gran xef. Mai oblidaré els seus raviolis de foie. Quan bons moments de felicitat a la seva taula. Una abraçada, amic, et desitjo el millor. @torredelremei @josepmariaboix

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s