MENÚ OFERT PER MAS PASSAMANER A LA PRESENTACIÓ DE LA GUIA GOURMAND 2019

Després de la presentació de la Guia Gourmand 2019, l’Hotel Monument, Mas Passamaner va oferir a tots els assistents, autoritats, mitjans de comunicació i persones relacionades amb el turisme i la gastronomia, un excel·lent menú.

El menú es va iniciar amb tres deliciosos aperitius, caneló fred de bou de mar amb paper d’arròs, cremós de cap roig i gamba al vapor; crema de ceps amb bolets de temporada a l’teriyaki i pedrers d’ànec; garrí cruixent cuinat a baixa temperatura amb chutney de mango i torrada de Santa Teresa amb gelat de canyella i escuma de llet merengada. Tot això maridat amb vi blanc Secrets de Mar (DO Terra Alta) i vi negre Formiga de Vellut (DO Priorat) i cava Oriol Rossell, Brut Nature.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s