EL TAST VALLS, CUINA INTERNACIONAL I TRADICIONAL EN UN ENTORN AGRADABLE

El 1 de desembre de 2015 la família propietària del restaurant Masia del Pla es van fer càrrec del restaurant de l’Hotel Class Valls que va passar a denominar-se El Tast Valls. Al costat de la recepció trobem el menjador que té una decoració moderna i acollidora, amb una capacitat per a uns 50 comensals, atesos per Bet Belart, amb el soport de Xema Alpuente.

MESA

La cuina que ofereix és de línia internacional, sent de destacar en temporada dels calçots, la “calçotada” tradicional al preu de 37,50 euros, tot inclòs.

EQUIP

Disposen també d´una sala de gran capacitat uns 200 comensals on treballen tot tipus de banquets. Davant dels fogons hi ha el xef  Enric Miquel Juncosa, que té molts anys d’experiència en les cuines, que ja previamente ha treballat en diferents restaurants . El celler té unes 45 varietats de vins.

Entre les especialitatscal destacar el foie micuit a la sal amb mermelada de petals de roses, 12,00; el hummus de calçot amb gamba roja i perles de llima; cargols a la llauna, 13,50; bacallà confitat al pil pil de cloïsses,12,00; tentacle de pop a la brasa amb patata panadera, 18,50; caldereta de rap a l’all cremat, 16,00; steak tartar amb confitura de llimona i gelat de mostassa,11,50; costella de vedella a la ratafia, lacada amb mel, 13,00. I a l’hora de les postres el nougat glacé amb crema de vainilla, 7,00 i el carpaccio de mango amb couland de xocolata blanca, 7,00.

També ofereix un menú diari per 15,50 euros, i els caps de setmana per 18,00.

Hotel Class. Pg. President Tarradellas/Ctra. N-240. (43800). Tel.: 977 60 80 90. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat i aparcament. 3 menjadors privats per a fins a 100 comensals. info@eltastvalls.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s