MOLT GRATA EXPERIÈNCIA EN UN CÈNTRIC HOTEL DE BARCELONA: BCN URBAN GRAN HOTELS ROSSELLÓ

Ha estat molt grata l’experiència d’allotjar-me a aquest cèntric hotel de l’Eixample de Barcelona, ja que el personal és molt amable i facilita un tracte molt personalitzat i les suites (vaig estar a la 806) són confortables, netes i agradable, llit molt gran i menjar, amb bany complet i ampli, amb barnús i sabatilles. Bona climatització, silenciós i amb detalls de bon gust per a l’hoste. Dos grans televisors en dormitori i sala. Esmorzar amb suc de taronja natural. Tot positiu.

BCN URBAN HOTELS GRAN ROSELLON

Inaugurat a començaments del mes de setembre del 2015, aquest hotel és el cinquè establiment de la cadena BCN Urban Hotels a Barcelona. Ocupant un edifici reformat dels anys 80 post modernista, el nou hotel de la jove marca hotelera té un disseny modern i accessible que ofereix la major comoditat dels seus hostes. Es presenta com un 4 estrelles i ofereix 60 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, assecador de cabell, altaveus amb connexió Bluetooth per escoltar música i pany electrònic. Disposa de wifi gratuït en tot l’hotel i habitacions per a minusvàlids en la primera planta.

IMG_5824

Cal destacar també la piscina climatitzada tot l’any a 24 graus, situada al terrat i la façana què és de fibra de vidre. Té pàrquing propi tancat, piscina exterior climatitzada, gimnàs i restaurant: Urban’s. Tot un icona de la marca BCN Urban Hotels, que va néixer el 2013.

La Guia Gourmand el va designar —Hotel urbà de l’any 2016—.

 

Carrer Roselló 174-176  (08036). Tel.: 93 54 80 998. No tanca. American Express, 4B, Diners, Master Card, i Visa. Pertany a la cadena: BCN Urban Hotels. Correu electrònic: reservas@bcnurbangranrosellon.es.  Web: http://www.bcnubranrosellon.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s