MÉS QUE TAPES, PETIT RESTAURANT AMB GRANS PLATILLOS QUE SÓN MÉS QUE TAPES

Com apunta el seu nom és aquest petit restaurant del casc antic de Reus es gaudeix d’una extensa i molt bona cuina en format de platets per compartir que són més que tapes. Platerets molt ben elaborats que combinen perfectament gustos, sabors i textures de diferents productes de qualitat.

sala

En el nostre dinar hem degustat un bon assortiment de cuina tradicional globalitzada amb interessants referències innovadors. Per estimular el paladar un curiós aperitiu amb mini albergínia maridat amb soja blanca i sake i cogombret confitat. Segueix un cebiche de pop i tonyina amb llet de tigre, un record al Perú. Croquetes negres de sèpia sobre una base d’all i oli. «Rosinyols» i «ceps» (bolets) amb papada de Joselito, un encertat maridatge, igual que l’anxova Sant Filippo amb Joselito. Continuen unes saboroses carxofes amb foie i cansalada a l’estil Hong Kong. Contundent resulta la cua de vedella amb mole mexicà amb una salsa de més de 20 ingredients. I va culminar amb la selecta rebosteria casolana.

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el “Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat, la segona obertura va arribar 6 anys després, amb el restaurant “Més Que Tapes”, els dos a molts pocs minuts de la Plaça Mercadal. En Marc i en Roger han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la conèixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats culinàries.

culand

En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. El resultat és molt positiu.

 

Carrer Santa Anna 20. (43201) Reus. Horari: Dilluns de 20.00 a 23.00; de dimarts a dijous de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 0.00. Tanca: Diumenge. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tel.: 977 34 02 24. Tanca dilluns migdia i festius tot el dia. Master Card i Visa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s