CLUB NÀUTIC CASA MONTERO, UN RESTAURANT AMB VISTES QUE OFEREIX UNA EXQUISIDA CUINA MARINERA

És un dels millors restaurants del Sud de Catalunya, en el qual sempre hem menjat divinament amb unes vistes al mar fantàstiques.

terrassa

Situat al Club Nàutic de l’Ampolla, un pintoresc poble del Delta de l’Ebre, davant del port esportiu, al costat del mar, a tres metres de l’aigua, el restaurant de tradició familiar conjuga el mestratge de la cuina ancestral marinera del seu entorn, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i la Mediterrània.

El menjador és lluminós i elegant, destacant la bonica decoració dels panells amb motius mariners, autèntiques obres d’art. A destacar també la magnífica terrassa tancada en vidre que ofereix unes vistes marines magnífiques. Millor reservar taula els caps de setmana.

I un cop més, recentment hem visitat l’establiment per gaudir de la seva cuina de mercat i dieta mediterrània, molt ben elaborada, amb plats mariners certament exquisits. Molt bons arrossos i també plats de peix i marisc boníssims. Comencem el nostre àpat amb pica pica, amb un clàssic de la casa, torradetes d’anguila fumada, després llagostins frescos de l’Ampolla, calamars a la romana, i cloïsses a la marinera. Com a segons rèmol al forn amb panses i pinyons i paella marinera. Tot molt fresc i saborós, l’arròs al punt igual que el turbot.

En definitiva, un restaurant amb vistes que ofereix una exquisida cuina marinera.

 

Club Nàutic. (43895) L’Ampolla. Tel.: 977 59 33 36. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca dilluns a l’hivern. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Menjador privat per fins a 100 comensals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s