LA GUIA GOURMAND 2019 S’HA PRESENTAT A RÀDIO ROSSELLÓ

Avui, dia 16 de gener s’ha presentat la nova edició de la Guia Gourmand 2019 a Ràdio Rosselló, en el programa de Carla Aparicio en el que també participa el prestigiós xef Mateu Blanch, propietario d’un del millors restaurants de Lleida, Caravista.

img_6563


Fèlix Llovell i Ramon Segú han estat entrevistats durant més de 45 minuts per la Carla i el Mateu, explicant àmpliament la història i contingut de l’aquesta guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i Altres llocs d’interès, que és l’única que es pot trobar a les llibreries del país i que pot també consultar-se integra i gratuïtament on line en la web: http://www.guiagourmand.com

Els directors de la Guia Gourmand han explicat també la seva trajectòria professional en el món de periodisme gastronòmic i han comentat la situació actual i dels darrers anys de la gastronomia a les comarques catalanes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s