LOS SUPER VINOS 2019, DE JOAN C. MARTÍN

«Els supervinos 2019» no només ofereix informació útil, actualitzada i rigorosa, sinó també proposa als aficionats al vi el descobriment constant de noves referències mitjançant un llenguatge fàcil i assequible. Sorprèn el lector amb dades molt especialitzats i il·lustra l’aficionat amb ajudes i anècdotes que l’ajudaran a gaudir al màxim les seves incursions a les zones de vins dels grans supermercats.

los supervinos 2019

Publicat per Edicions Lynx i escrit per Joan C. Martín és una guia de vins de supermercat, 110 varietats que es poden adquirir per menys de 6,99 euros i 40 megavinos per menys de 14,99 euros.

Joan C. Martín és enòleg i escriptor, Premi Nacional Juan Mari Arzak. Ha escrit prop de tres mil articles i els llibres «Els vins de l’Arc Mediterrani, d’Alacant a Montpeller», «Valencians contra la fil·loxera» i altres. Ha estat director de cellers durant moltíssims anys, i és enòleg i director dels cursos d’enologia Avla Vinícola, que imparteix a València i Alacant. Des de l’edició de Los Supervinos 2015, és el nou autor d’aquesta guia anual de vins molt econòmics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s