EUROSTARS GRAND MARINA, UN MAGNÍFIC HOTEL AL PORT DE BARCELONA DE ***** GL

Situat al World Trade Center, al port de Barcelona, a dos minuts del monument a Colom, aquest magnífic hotel de 5 estrelles Gran Luxe està banyat per les aigües del Mediterrani.

Panoramic view of Port Vell in evening. Barcelona, Catalonia

Amb la mirada fixada en la màgia de la ciutat i acompanyat per la força de la seva monumentalitat, aquest establiment de la Cadena Eurostars, que va obrir les seves portes per primera vegada l’any 2003, s’ha convertit en un autèntic referent de l’oferta hotelera de la Ciutat Comtal.

090 img_5468

Dotat de les màximes comoditats i les últimes innovacions tecnològiques, combina el luxe i l’art contemporani, amb obres de Ràfols Casamada, Subirachs, Lluís Lleó, Miserachs… Dissenyat en forma de transatlàntic, és l’únic hotel de Barcelona que s’aixeca sobre el mar amb magnífiques vistes de 360 graus.

179 img_3143

Ofereix 244 habitacions i 47 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell, servei 24 hores i pany electrònic. Té habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble: 180/280 euros/dia.

gran marina

Luxe, exclusivitat, art avantguardista i disseny minimalista en cada racó. El dirigeix Constantin N. Lagemann.  Disposa de garatge, aparcacotxes, business center, terrassa, gimnàs, piscina exterior per l’estiu, sauna, jacuzzi, salons de convencions, i del Restaurant Aire de Mar.

 

Moll de Barcelona, s/n. (08039) Tel.: 93 603 90 00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Cadena Eurostars Hotels. Correu electrònic: reservas@grandmarinahotel.com Web: http://www.grandmarinahotel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s