NOVOTEL ANDORRA, UNA BONA OPCIÓ HOTELERA AMB UN RECOMENABLE EL GRAN BUFET RESTAURANT

Inaugurat el 1992 i reformat el 2007, és cèntric i funcional, en la línia que caracteritza aquesta cadena. Disposa de la Q de qualitat. És una bona opció hotelera a Andorra la Vella.

img_0616 modif

Ofereix un total de 102 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, servei d’habitacions de 15,00 a 23,00 hores i pany electrònic. Admet gossos. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu habitació doble canvia freqüentment. El dirigeix Gemma Guasch.

habitaciÓn

Els serveis disponibles són garatge, gimnàs, piscina coberta climatitzada, que comparteix amb l’hotel Mercure Andorra, sauna, jacuzzi, mini golf, servei de massatges, menjar per a celíacs (sota petició), salons de convencions.

 

A destacar el Gran Bufet Restaurant Novotel, amb una història qu’és el reflex de la tradició en la família propietària, pioners a Andorra en oferir la màxima qualitat i servei a la restauració des de principis del segle XX. L’evolució tant del país, com del turisme i el seu creixement, va convertir el que abans eren petites en grans restaurants, arribant a dia d’avui a aquest nou concepte, sense perdre els valors originaris amb els productes artesanals i de proximitat.

tartar

En l’actualitat l’equip segueix treballant de forma ininterrompuda amb nous continguts i espais, donant prioritat a l’originalitat i atenció al client. Una prova de tot això, són els bufets temàtics del cap de setmana i festiu o els córners exclusius; com els de formatges artesanals, embotits, pans i rebosteria de la casa.

elaboraciÓn

Com indica el seu nom, El Gran Bufet Restaurant, és la fusió de dos conceptes, el servei i atenció al client en taula propi del restaurant, al costat elaboracions gurmet i fusió d’estils gastronòmics. Així mateix, jugant amb la llibertat del client, perquè aquest pugui degustar sense límits tot el sabor dels nostres plats.

reposterÍa

Obert des de 1992, el xef és Rodrigo Martínez (campió del món de hgef de centre de conferències 2009, a Atlanta i amb gran experiència en restaurants amb estrelles Michelin i hotels Leading Hotels of The World. El director de sala és David Gil i el sommelier Solange Da Salva.

 

Prat de la Creu, 14 (AD500). Tel.: +376 873 603. Horari del Gran Bufet: De 13,00 a 15,30 i 20,00 a 21,30. No tanca. American Express, Master Card, 6000  i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Menjador per fins a 153 persones. Correo Electrònic: novotelandorra@prestigi.ad Web: http://www.prestigihotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s