MAS BORONAT WINE RESORT, A SALOMÓ: MENJAR CALÇOTS EN UNA COVA SUBTERRÀNEA

Sorprenen les instal·lacions magnífiques d’aquest Resort, situat entre camps de conreus a 2 kms. del casc urbà. I més fer la calçotada menjant els calçots sota terra en una immensa cova subterrània degudament habilitada per a això. També hi ha un toc personal del xef a la salsa tradicional en la qual es mullen els calçots i que té un puntet de picant. Acabats els calçots t’acompanyen al restaurant per degustar les carns, prèvia una amanida i finalitzar amb la taronja preparada i la crema catalana. En definitiva una experiència nova d’aquesta gran tradició catalana de l’època del fred que és la calçotada, en un ambient rústic diferent d’un complex ple d’història i encant. El personal és molt amable. Cal visitar el museu del vi i de l’oli. I gaudir d’un conjunt singular que inclou capella i petit hotel de 11 habitacions.

SUBTERRANI

Mas Boronat ha canviat de propietat des del passat mes de gener i enguany celebren el centenari duent a terme quatre esdeveniments basats en les 4 estacions de l’any: A l’hivern, «Calçotada & jazz festival», el 29 de març; a la primavera, «Sant Jordi i la princesa», el 23 d’abril; a l’estiu, «Rock FM & wine», al juliol; ia la tardor, «La verema, vi i gastronomia», al setembre.

Mas Boronat era una masia típica catalana que es va construir en l’any 1674. Més tard, el 1919, un important empresari del marbre, Narcís Gosch, la va comprar i va realitzar una ampliació, transformant l’antiga casa de pagès en una imponent masia, amb el aspecte que es pot apreciar avui dia.

Per a això va contractar els serveis d’Enrique Mora i Gosch, arquitecte municipal de Sant Cugat, que va donar forma a la gran casa amb un estil post modernista.

DIRECTOR Y PROPIETARI

Des de llavors, els diferents propietaris han anat ampliant i reformant la finca fins arribar avui dia al ‘ «Mas Boronat Wine Resort», amb opcions d’allotjament, restauració, activitats, esdeveniments i residencial.

 

Carrer Flandes, s/n. 43885 Salamó. Tel.: 977 62 90 68. Web: http://www.masboronat.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s