COOK AND TRAVEL, A SALOU, UNA VOLTA PEL MÓN GASTRONÓMIC

Ens agrada moltíssim aquest restaurant perquè ofereix en un dinar la posibilitat de fer una volta pel món gastronòmic. Degustar plats de Lima, Tòquio, Roma, Parma, Tijuana, Hollywood, Santiago de Compostel·la, etc.

Bon pernil, ceviches, tàrtars, tatakis, pop a la brasa, permeten una singular visita a cuines internacionals de prestigi. La burrata amb tòfona i coca dolça de tomàquet confitat aquesta molt bona, igual que els calamars farcits de dàtils, ceba i salsa de tinta amb ras hanout, la cochinita pibil a l’estil de la casa i el cranc en dues textures. Superb el risotto de llamàntol amb romesco i chipotle i contundent el lletó a baixa temperatura.

Per a una pròxima ocasió cal provar el tàrtar de salmó salvatge d’Alaska i el ceviche de reig amb taronja amarga sanguina i nous torrades.

REPOSTERÍA

Les postres, una selecció de rebosteria a l’altura de tot els servit, especialment els bunyols de xocolata, senzillament deliciosos.

COMEDOR

Decoració molt curiosa, amb bar i taules a l’entrada i dos menjadors al fons. Aparcament propi en garatge.

COMEDOR 1

Obert el 2016 el Cook and Travel (Cuina i Viatges) és situa al costat de la recepció de l’hotel Regente Aragón amb entrada independent. Pep Moreno ofereix aquí una cuina acurada, sincera, Molt treballada i mimada, feta al moment amb productes de primerissima calidad de fent plats emblemàtics de diferents Ciutats del mon. Una excel·lent tasca que se suma a la desenvolupada al restaurant Deliranto, situat a costat, d’elegant i selecta decoració i d’alta gastronomia avantguardista (Només amb reserva prèvia).

 

Carrer Llevant, 5 Salou. Tel .: 977 35 07 07. No tanca. Horari: de 13,00 a 14,00 i de 20,30 a 23,00. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. info@restaurantcookandtravel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s