LLIBRE RECOMANAT: CON UN PAR DE HUEVOS

Subtitulat «passió per les truites, aquest llibre de Joan Antoni Miró, publicat per Libros Cúpula, reuneix 180 delicioses receptes de tot tipus de truites, des de les més tradicionals i populars, com les de patates, fins a les més sorprenents i originals, tant salades com dolços en fins i tot enrotllades.

CON UN PAR DE HUEVOS

El seu autor, guanyador de nombrosos concursos de truites i guardonat amb diversos premis, al llarg de 40 anys ha preparat diàriament aquestes receptes en el seu cargols de Barcelona que ara posa a disposició dels lectors. El llibre s’estructura en truites de patates, de verdura, de peix i marisc, de formatge, de carn i embotits, bolets, guisades, de dolços, variades i pastissos de truites.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s