L’ORIGINAL, UNA EXCEL·LENT MENÚ DE GALERES, DE FUSIÓ AMB CREATIVITAT, A CAMBRILS

Dins de les Jornades de la galera que s’estan celebrant a Cambrils hem triat les del restaurant L’Original per sorprendre’ns gratament amb la creativitat i autoria que imprimeix el seu xef, Joan Llaberia, al menú de galeres amb plats de fusió i genialitat.

JOAN LLABERÍA

Després del «Izatonic» de benvinguda, per obrir boca un «Bloody Mary» amb torradeta de galera, tomàquet «cherry» de pera, anxova del Cantàbric i formatge blau. Molt suggerent i ple de sabor el «niguiri de risotto» de bolets, botifarra blanca i negra d’Alforja, galera amb petits tocs orientals i mediterranis; «El» Carpaccio «que volia ser un caneló» de tonyina vermella Balfegó, galera, verdureta amb escabetx suau i salsa concentrada de galera posa en evidència el treball i esforç que es posa en cada elaboració que serveix, conjuntat gustos de productes de proximitat i primeríssima qualitat. Segueix un exquisit «romesquet» de galeres i navalles, fesols de Santa Pau, carxofa o aire de galera.

I culmina el menú amb un superb plat de fideus amb galeres, rap, calamar, «edamame», allioli de galera (tota una novetat exclusiva) i «calçot» amb textures. El millor d’un gran menú, que acaba amb un original i també exclusiu postres, amb «la nostra galera dolça 2.0 by Adan Ventura» (amb taronja sangüina i mandarina), a la qual se sumen els «petits tours» de la casa.

POSTRE

A destacar també els tres tipus de pa artesà, servits calents i riquíssims. Local elegant i servei professional, a càrrec de Juan Antonio Vila.

 

Plaça Mossen Joan Batalla, 5. (43850). Tels.: 977 911 602 i 626 417 384. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca: Dimarts. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat para fins a 12 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: loriginal.eg@hotmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s