LA CUCANYA, TRADICIÓ, PROXIMITAT I QUALITAT, AMB VISTES, A VILANOVA I LA GELTRÚ

Està situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, amb vistes esplèndides i àmplies terrasses enjardinades. Fundat l’any 1979 per la família italiana Cappelletti, actualment està dirigit i gestionat pels seus actuals propietaris, Pilar Ballestero i el seu fill Carlos Alcover.

carlos alcover, pilar ballesteros i fèlix

Ells han aconseguit donar continuïtat i al mateix temps una nova dimensió a aquest tradicional restaurant que continua mantenint la cuina italiana artesana, amb pasta fresca que elaboren ells mateixos, al costat d’una completa oferta de cuina marinera i del país.

mesa

Dinar en una de les taules al costat dels grans finestrals, contemplant els jardins de l’establiment als peus i l’immesitat del Mediterrani a l’horitzó és un plaer que cal sumar a les exquisiteses gastronòmiques que arriben en els plats mariners als comensals. El servei és amable i diligent.

Andrés Herreros és el cap de cuina que treballa posant en valor tres ingredients: tradició, proximitat i qualitat, tenint en compte la temporalitat. El celler està ben assortit amb més de 120 especificacions de vins i caves. Disposa de carta d’aigües (amb 20 referències nacionals o d’importància) i del servei de vi a copes (8 referències mitjançant dispensador climatitzat amb compensador de nitrogen).

Entre les especialitats de la casa estan l’amanida de xató, 14,70; cloïsses a la marinera, 20,70; pop de Vilanova a la brasa fred, marinat i amb pesto vermell, 13,75; gnocchi al pesto, 12,50; cebiche de corball, 15,90; arròs amb llamàntol, 27,50; fideus negres, 16,00; corball a l’all cremat, 19,90; filets de llenguado farcits de llagostins, 24,00; suquet de gambes de Vilanova, 39,00, el plat estrella; ossobuco a la milanesa, 19,80; carret de pastisseria casolana amb més de 12 opcions diàries, 6,40. Menú gastronòmic mariner, 38,00. Menú gastronòmic de temporada, 46,00. El vi de la casa és Blanc, Negre, Rosat de Caves Masachs, 9,50.

 

Racó de Santa Llúcia, s/n. (08800) Vilanova i la Geltrú. Tel.: 93 815 19 34. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23.00. Tanca dimarts excepte festius o vigílies (juliol i agost obre tots els dies) i primera quinzena de novembre. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Parc infantil. Heliport. Menjadors privats per fins a 120 comensals. info@restaurantlacucanya.com Web: http://www.restaurantlacucanya.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s