CUINA EN MENYS DE 3 H PER A TOTA LA SETMANA

Es pot sobreviure a còpia d’entrepans, amanides preparades o plats precuinats? Tot i que la resposta és afirmativa, tots sabem que no és el més convenient per a la nostra salut. Amb la intenció d’allunyar la temptació del menjar ràpid, la Núria Gispert va decidir organitzar-se per cuinar, en unes poques hores del cap de setmana, els plats i les bases necessaris per alimentar-se tota la setmana. D’aquella experiència neix aquesta guia.

IMG-7282

Mitjançant les seves explicacions i els seus «pas a pas», ens ensenya com treure el màxim partit al temps i a enllestir, en menys de tres hores, plats apetitosos, saludables i senzills de preparar. Una eina valuosa per esquivar el menjar poc saludable i enfrontar la cuina sense por i de manera organitzada. Aporta més de 80 receptes variades i equilibrades i quatre menús setmanals, un per a cada estació de l’any

Núria Gispert (1957) és periodista. Va començar a treballar en premsa escrita, va seguir a la ràdio i a finals dels vuitanta va entrar a la televisió (TVE) per presentar programes com La tarde o Buscados con cargo. Des d’aleshores ha desenvolupat la seva carrera professional en aquest mitjà i ha exercit diferents tasques en cadenes com Canal Sur i TV3.

La Núria no és cuinera, però les seves àvies sí que ho eren. I d’elles en va heretar l’amor per la bona cuina i moltes de les receptes d’aquest llibre. L’afició, i l’obligació de conciliar professió amb família, l’han dut a estudiar i a planificar la millor manera de menjar bé, sa i variat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s