HOTEL VIA CASTELLANA, CONFORT EN EL CENTRE FINANCER DE MADRID

Situat en ple Passeig de la Castellana, Al costat de les Torres Kio i a prop de l’estació de tren de Chamartín i la plaça de Castilla, a la zona financera de la capital, està envoltat de les principals empreses, bancs i ministeris.

FACHADA

Compta amb fàcils i àgils accessos a l’aeroport, a IFEMA i al centre històric de Madrid. Es va inaugurar el 1999, sent les seves últimes reformes del 2016. El dirigeix ​​Patricia Cereijo.

Habitación Via Castellana

Té 226 habitacions (8 executives) i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, assecador de cabell, pany electrònica i wifi a tot l’hotel. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu de l’habitació doble: variable.

Cal destacar el confort de les habitacions que gaudeixen de llum natural, d’una hermètica insonorització i de la mida dels llits. Detalls de benvinguda al hall, ampli i amb premsa i còmodes butaques. Apetitosos esmorzars i tracte exquisit del personal. Disposa de pàrquing propi tancat, sala de convencions i restaurant amb el nom: El Secret.

 

Paseo de la Castellana 220 (28046) Madrid. Tel.: 91.567 43 00. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Pertany a la cadena Grup Hotusa. Correu electrònic: reservas@hotelviacastellana.com

Web: http://www.hotelviacastellana.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s