VIA VENETO, UN EXCEPCIONAL MENÚ DE TÒFONA NEGRA

Un immens plaer degustar aquests dies el Menú de la Tòfona Negra, que ofereix el restaurant Via Veneto, de Barcelona, ​​per a nosaltres un «cel» gastronòmic des que el vam conèixer fa molts anys.

FÈLIX I PERE

La seva carta és una autèntica temptació de principi a fi, amb plats molt clàssics de la nostra cuina tradicional com els canelons o la perdiu, al costat d’altres de fusió amb ingredients orientals com els dim sum, sense oblidar el filet Wellington i els mítics «crêps Suzzette «.

Però en la nostra recent visita no ho dubtem i vam triar el Menú de la Tòfona Negra, 7 plats exquisits protagonitzats tots ells amb aquest producte salvatge de meravellós sabor.

TRUFA AL XAMPANY

Un excepcional Menú, amb receptes actuals i clàssiques de la casa que comença amb l’aperitiu: Dry Martini (un singular artifici amb consomé i tòfona negra) i torrada de pa de «pagès» amb tòfona negra o oli d’oliva mil·lenari. Segueixen els pèsols «llàgrima» del Maresme amb pilota trufada, una autèntica delícia; i contínua un plat històric, la tòfona negra a l’xampany, segons recepta de l’any 1967.

Després un remenat (amb rovell d’ou de Calaf) amb tòfona negra i lardo de Colonatta; i la pularda de Bresse «Demi suil» amb salsa suprema. Abans de les postres, un sorprenent formatge Coulommiers trufat «a la maison». I acabem amb les postres de la tòfona negra (versió any 2019).

BAR

Com sempre, el tracte entranyable i el servei altament professional. I el marc, una autèntica bombonera, super elegant en el seu estil modernista «belle epoque».

Una meravellosa experiència en un restaurant amb 51 anys d’existència, que actualment dirigeix ​​Pere Monje, seguint la línia del seu pare Josep, amb un gran equip al darrere, destacant els «Maîtres» Javier Oliveira i Luis González, el xef basc Sergio Humada i el sumiler José Martínez, a càrrec d’un dels cellers més completes del país, amb més de 1.500 referències i unes 15.000 ampolles.

 

Ganduxer, 10-12. (08021) Barcelona. Tels: 200 72 44 i 200 70 24. Horari d’13,00 a 15,45 i de 20,45 a 23,15. Tanca dissabte migdia i diumenge tot el dia i de l’1 al 31 d’agost. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. 7 menjadors privats per fins a 95 comensals i 50 a la sala principal. És membre de Barcelona Premium. info@viaveneto.es Web: http://www.viavenetorestaurant.com

Deja un comentario