REFORMES IMPORTANTS EN EL MILLOR RESTAURANT DE LA COSTA DAURADA: CAN BOSCH

Fa poques setmanes ha reobert de nou, després de les vacances, el millor restaurant de la Costa Daurada, Can Bosch, que les ha aprofitat per dur a terme unes importants reformes . S’han remodelat totalment les instal·lacions del primer pis de l’establiment, al que ara s’hi pot accedir també en ascensor, reubicant el menjador privat i els serveis i guanyant un nou menjador elegant, en la línia del de la planta baixa.

ARNAU I EVA

Un pas important en la millora by del restaurant que se suma al donat fa pocs anys amb el canvi generacional, passant al capdavant de la cuina l’Arnau Bosch, que substitueix al seu pare Joan, que actualment conjuntament amb la seva dona, Montse, porta la direcció de les sales.

FAÇANA

En la nostra recent visita, després d’admirar tots els canvis de refinada elegància de la primera planta, van poder degustar un exquisit menú de cuina d’autor: moderna, actualitzada, sense perdre les arrels de la tradició que durant dècades ha mantingut la casa.

Comencem amb els aperitius: cruixent de parmesà i cruixent de calçots; eclair farcida amb rovell d’ou i cansalada ibèrica Joselito; “calçotada” (amb calçot, romesco i pebrot escalivat; crema de porros i coco, crostó de pa i gambeta confitada.

CREMA DE FOIE AMB CARXOFES

Com a plats:  crema de foie, anguila fumada del Delta, carxofa de Cambrils i cruixent de pernil ibèric; tortellinni de llamàntol, suc iodat al Noilli Prat (vermut francès d’alta gamma), emulsió de pebrot vermell i caviar de soja; pèsols de Cambrils, botifarra negra i llagostí; pop a la brasa, humus de fesols del ganxet, carpaccio de peu de porc, adobat i emulsió de pebrot vermell; suprema de lluç amb calçots a la brasa, romesco i polsím d’olives. Les postres: textures de cítrics amb flor elèctrica (de pebre Seshuan); bescuit de remolatxa amb guarnició de xocolata, gerds i gelat de formatge fresc; i els petits fours.

TORTELLINI

Tot molt ben regat amb un vi seleccionat, del celler del restaurant amb més de mil referències, pel sommelier Oriol Granados, que porta ja 3 anys i mig a la casa: el Torelló Malvarel·lo 2017, de les varietats malvasia i xarel·lo, D.O. Penedès.

PÈSOLS

Aquests dies Can Bosch participa en les Jornades de la carxofa del Municipi.

LLUÇ

Cal destacar també la varietat de pans elaborats per l’Eva, la dona de l’Arnau, que fa també els “panettones “que s’exposen a l’entrada del restaurant i que es poden comprar.

Recordem que la Acadèmia Catalana de Gastronòmia va atorgar a l’Arnau Bosch el”Premi al cuiner jove i emprenedor”, perquè, després de tres generacions i seguint les directrius del seu pare, Joan Bosch, ha sabut continuar en aquest projecte respectant la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació, amb una cuina, marinera de base mediterrània i de mercat, evolutiva i avanguardista. Per això ocupa l’elit dels millors restaurants de les comarques tarragonines i des del 1984 té l’estrella Michelin.

A més de la carta, ofereix també els Menús: Tradició 44,00; Menú Degustació, 77,00; i del Mar, 88,00, més iva.

 

Jaume I, 19. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 00 19. Horari: de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. Tanca diumenge nit, dilluns i del 22 de desembre al 31 de gener. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per a22 comensals. Capacitat del menjador per a 55 comensals. restaurant@canbosch.com Web: http://www.canbosch.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s