LLIBRE RECOMANAT: MENJA NET

La Carla Zaplana convida a embarcar-se en un viatge cap al canvi profund dels hàbits alimentaris.

MENJA NET

En aquest llibre, editat per Cossetània, l’autora comparteix la seva filosofia “menja net” i proposa agafar les regnes de la salut mitjançant un repte que passa per tres fases per adoptar, de forma progressiva, una alimentació tan natural, nutritiva i sanadora com sigui possible. En aquest procés suprimeix a poc a poc les substàncies que carreguen el organisme i li resten vitalitat. Omple els plats d’abundància, frescor i creativitat i, de manera planejada i equilibrada, arriba a seguir una alimentació 100% plant-based (basada en aliments d’origen vegetal). L’objectiu d’aquesta filosofia és que sentir-se bé i ple d’energia.

La Carla Zaplana és dietista-nutricionista, mentora de salut i autora dels supervendes Sucs verds, Superfoods i Batuts verds. Apassionada pels aliments des que de petita estiuejava a l’hort dels seus avis, la Carla reparteix el seu temps entre l’escriptura i l’aprenentatge en alimentació saludable. A més a més, comparteix els seus coneixements i la seva filosofia a les seves consultes i programes en línia amb pacients de tot el món.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s