POL & GRACE, L’ENCANT DE SER UN PETIT HOTEL ORIGINAL, A BARCELONA

Té l’encant de ser un petit hotel original, amb personalitat pròpia, que es respira des de la mateixa entrada, al vestíbul. Singular per la seva decoració i detalls, amb molts llibres, a les parets predomina el color blanc i està dissenyat per compartir les zones comunes, amb grans taules a la sala d’estar i en la d’esmorzars (amb suc de taronja natural).

façana.jpg

Les habitacions són molt còmodes, amb llit de grans dimensions i confortable. Completen la decoració post-its de colors que recorden en breus notes o apunts qüestions a tenir en compte. Un hotel per conèixer i gaudir d’una experiència diferent.

Un mateix no pot evitar la curiositat per la història d’amor de Pol i Grace, una història de ficció creada per donar vida a l’establiment, que va ser renovat per última vegada el febrer de 2014. L’hotel és un homenatge a l’amor entre Pol i Grace i alhora l’amor que senten per la Ciutat Comtal. En cada una de les 61 habitacions distribuïdes en 6 plantes temàtiques, es descriu i reflecteix els interessos de la parella per Barcelona, i es que en realitat la història d’amor de Pol i Grace s’està escrivint mentre dorms.

sala esmorzar

Les habitacions estan inspirades en diferents esdeveniments històrics, en festes populars i fins i tot en una posta de sol. L’ambient és acollidor, localitzat en l’encantador barri de Sarrià-Sant Gervasi.

esmorzar explicacions

Una veritable llar lluny de la pròpia, amb totes les comoditats. 24 hores d’un servei de whatsApp, una pissarra amb consells de la ciutat de Barcelona, wifi, cafè, té, fruita i aigua gratuïts per a tots els clients. També disposa d’habitacions adaptades per minusvàlids.

Carrer Guillem Tell, 49 (08006). Tel.: 93 415 40 00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. friends@polgracehoTel.com Web: http://www.polgracehoTel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s