PRIMERA EDICIÓ INTERNACIONAL «CARTA SUR TABLE» EN VIA VENETO

El restaurant Via Veneto, de Barcelona ha estat elegit com un dels 10 grans restaurants fora de França que pot fer servir la «Carte sud table», una iniciativa de Duclot i Primeres Marques, dos dels més reputats negociants del món.

PrimerasMarcasHQ-260

Només durant 30 dies, del 15 de març al 15 d’abril es pot accedir a vins llegendaris de Bordeus, com Lafite Rotctschild, Cheval Blanc o Yquem, entre d’altres, a preus molt reduïts, que van des dels 55 als 730 euros.

PrimerasMarcasHQ-444

Els 15 vins «Carte sud table» 2019 «estan ja presents en les prestigioses taules d’un dels millors restaurants de Catalunya: Via Veneto.

EL 25 DE MARÇ VIA VENETO I ZALACAÍN OFEREIXEN EL MENÚ “LA GRAND TABLE”, A MADRID

 També cal destacar que l’equip de Via Veneto es traslladarà a les cuines de Zalacaín la nit del proper 25 de març, oferint un menú únic i exclusiu, dissenyat especialment per a l’ocasió.

El menú degustació «Le Grand Table» es compondrà de 12 passis harmonitzat amb els vins escollits per ambdues cases i s’oferirà als seus clients a un preu de 180 €, que el podran gaudir prèvia reserva. Un menú de plats clàssics plens d’història i que acostaran al comensal als orígens de la gastronomia, «La Nouvelle Cuisine».

D’aquesta manera, Zalacaín (2 Sols Repsol) i Via Veneto (1 Estrella Michelin i 3 Sols Repsol) s’uneixen en la tercera edició de “La Gran Table”, oferint un singular esdeveniment de gran nivell gastronòmic del nostre país.

Via Veneto, inaugurat a Barcelona el 1967, és un restaurant històric i de referència en la gastronomia espanyola, igual que Zalacaín a Madrid, inaugurat el 1973.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s