RELAIS & CHÂTEAUX HOTEL ORFILA, ENTRE ELS MILLORS HOTELS “BOUTIQUE” D’EUROPA

Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX en el qual s’ha conservat la façana, el vestíbul i l’escala. En la decoració hi ha antiguitats dels segles XVIII i XIX. A destacar el jardí i la terrassa. És l’únic Relais & Châteaux de la capital, juntament amb l’hotel Heritage, de la mateixa propietat. El dirigeix Julián Almaraz.

HALL

Ofereix 20 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi a tot l’hotel, banyera d’hidromassatge, barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. Preu habitació doble: 210/255 euros/dia.

PUERTA

L’any 2004 va ser guardonat per la revista Departures (membres d’American Express Platinum i Centurión) com un dels vuit millors hotel “boutique” d’Europa. Garatge. Aparcament. Aparcacotxes. Jardí. Terrassa. Salons per a esdeveniments. Restaurant El Jardín de Orfila.

 

SALÓN

Des d’abril de 2017, Mario Sandoval amb 2 estrelles Michelin és el nou Xef Executiu del restaurant, El Jardín de Orfila. Aquesta proposta segueix les directrius de la cuina de Coque i actualitza amb el segell Sandoval la carta del restaurant. Un binomi de luxe i alta cuina que revaloritzen l’oferta gastronòmica i hostelera del Orfila. Així els dos, xef i hotel, han volgut imprimir el seu segell personal, el xef reflectint la seva passió per les millors matèries primeres, recuperant sabors tradicionals amb les tècniques més actuals, respectant i realçant el sabor de cada ingredient; l’hotel aportant tot el seu mestratge en una sala amb mantelerías de fil, sota plats de plata, obres d’art i flors fresques.

El menjador ha estat redecorat pel prestigiós Lorenzo Castillo que li ha donat un punt més modern a la clàssica elegància del restaurant on poder delectar-se amb l’exquisit menú degustació, el suculent brunch, els sofisticats còctels d’empresa o les delicioses postres.

Entre les especialitatscal destacarcalamarsets d’ham amb ceba amb suc de escalunyes torrades, 23,00; brandada de bacallà amb pil-pil i caviar de pèsol, 23,00; llobarro salvatge amb guisat de tomàquet, mole vermell i fruita de la passió, 26; garrí confitat sobre terrina de vegetals fumats i adobats, 28,00; pularda farcida de “carabinero”, bolet de temporada i pinyons, 21,00. Menú executiu (de dilluns a divendres migdia), 40,00. Menú degustació, 72,00 (vins per maridar, 40,00).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s