JA TENIM LA REVISTA “GASTRONOMIA I TURISME” Nº 171 MARÇ 2019

Ja tenim impressa, s’està distribuint i està penjada la seva web (www.gastronomiayturismo.es) l’edició número 171 corresponent a març 2019 de la revista Gastronomia i Turisme. La portada mostra una vista parcial de la terrassa de Les Grands Buffets, de Narbone.

PORTADA GT 171

Aquest número inclou reportatges de l’Hostal Colomí, La Quilla d’en Xavier, Les Brases de Ca l’Olla, La Cuina d’en Carlos, Masia del Pla, Més que tapes, Masia Crusells, Tennis Salou, Marina, Voramar, Miramar, L’Original, El Tast Valls, Rincón de Iruña, Casa Montero, Les Tines, Sol Ric, Mesón el Abuelo, Suculent, Petit Comité; Tapas 24 Diagonal, Majestic Hotel, BCN Urban Hotels Gran Rosellon; El Castell de Ciutat, Novotel Andorra, Atípic, Resquitx, Parador de la Seu d’Urgell, Ambrosia, Aiguablava, La Cuina de Can Simón, Tinars, Castell Peralada, Vichy Catalán, Hotel Duran, Peralada Wine Spa Golf, Hotel Porto Cristo, Monterrey Restaurant, Cal Mariner, la Timba, Coque i Cook and Travel, a més d’un ampli reportatge de Carcassonne.

I com sempre, de les seccions habituals de Notícies, Productes i Llibres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s