INAUGURAT ‘CALAFELL AVENTURA’, OCI I NATURALESA PER AL TURISME EN FAMÍLIA

“Calafell Aventura” ja és una realitat. Aquest nou parc temàtic ha obert avui les seves portes a Calafell a tan sols 100 metres de la platja a la pineda de l’antic càmping al costat de l’estació de tren. Un espai d’oci en una àrea de 15.000 m2 en plena naturalesa amb el qual Calafell completa la seva oferta turística de turisme familiar.

unnamed

Situat a només 20 minuts de Tarragona i a 45 de Barcelona, ‘Calafell Aventura’ compta amb un recorregut de tirolines amb quatre nivells de dificultat, una pista de Laser Tag on crear infinitat d’estratègies, un circuit de karts, cinema en 4D, un rocòdrom, toros mecànics i un mini golf de 18 clots. El parc també ofereix moltes altres atraccions en les quals grimpar, saltar, conduir o llançar-se a través del seu “Món Castor Park”. A més, disposa d’un restaurant familiar “Durango Tex-Mex”, que ofereix gastronomia mexicana i serveis per a l’organització d’esdeveniments, viatges d’incentius, activitats team building o d’animació.

INAUGURACIÓ

Una de les característiques diferencials de l’acabat d’inaugurar parc temàtic calafellenc és el seu entorn. En haver-se construït en l’antic recinte d’un càmping, està envoltat d’una pineda i frondosa vegetació que es podarà, cuidarà i preservarà gràcies l’activitat que tindrà lloc a ‘Calafell Aventura’. A més, els arbres estan habitats per esquirols, que donaran encara més vida al parc i permetran que els més petits descobreixin, gaudeixin i respectin la flora i la fauna dels seus voltants.

 

“Amb la incorporació d’aquest nou parc temàtic ampliem a l’oferta d’activitats per a tots els públics com a Destinació de Turisme Familiar i continuem treballant per a oferir nous recursos i serveis de qualitat especialitzats en les famílies”, declarava durant la inauguració Maite González, Regidora de Turisme de Calafell.
L’entrada a ‘Calafell Aventura’ és totalment gratuïta i el preu de les atraccions s’abona  amb una targeta recarregable que no caduca i que ofereix la possibilitat d’adquirir bonificacions per a divertir-se a un preu immillorable.
El parc estarà obert fins el 22 de juny els divendres de 17 a 23 hores i els caps de setmana des de les 11 a 23 hores. A partir del 22 de juny, ‘Calafell Aventura’ estarà obert cada dia des de les 11 a les 23 hores.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s