VISITA EXCLUSIVA DEL NOU THE WESTIN BONMONT PER GASTRONOMIA I TURISME, ONDA CERO TARRAGONA I RNE TGN

Maria Rosa Barcia, directora del nou hotel de cinc estrelles The Westin Bonmont, que té previst inaugurar-se el proper mes de juny, ha estat presentat en exclusiva a la revista «Gastronomia i Turisme», Onda Cero Tarragona i RNE TGN.

DIRACTORA

Hem tingut el privilegi de recórrer les diferents instal·lacions del que serà un dels millors hotels de les comarques tarragonines i el primer Westin, de la cadena internacional Marriott, que s’ubica a Catalunya (altres hotels de la prestigiosa cadena són el Westin La Quinta, de Marbella, el Westin Palace, de Madrid i el Westin de València).

Després de recórrer la recepció, la zona spa, gimnàs, restaurant, salons, piscina, jardins i una de les habitacions acabades amb unes vistes excepcionals de la natura que envolta l’establiment i el mar al fons, sobre diversos panells, Maria Rosa ha detallat les característiques principals del nou Westin.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s