EL GALEÓN EN AMBIENT MARINER, BONS PRODUCTES DEL MAR I ARROSSOS

El passat mes de març es va inaugurar un nou restaurant a Salou amb el nom d’El Galeón. El seu xef propietari, Joaquín Ruíz, és un veterà dels fogons i coneix bé la cuina dels productes del mar. La seva esposa Raquel Roldan dirigeix ​​el menjador, que té una decoració marinera, amb molts detalls i diversos velers de diferents mides molt bonics en les prestatgeries. Ampli assortiment de vins al celler. La capacitat de la sala és per a 40 comensals i també disposa d’una agradable terrassa per a altres 40.

equip

L’oferta gastronòmica se centra en bons arrossos, peix i marisc.

mesa

En la nostra visita hem compartit uns calamarsets a l’andalusa, unes riques gambes vermelles i un pop brasejat amb pebre vermell molt tendre. De plat fort, peixos: llenguado a la «meunière», lluç a la marinera i rèmol, molt correctes. De postres, tiramisú, exquisit, igual que el «couland» de xocolata i el pastís de formatge amb «coulis» de fruits secs.

gambes

Hem deixat els arrossos per a una altra ocasió, que a la carta s’ofereixen en 10 varietats, des de la paella de marisc fins al caldós amb cranc blau del Delta, sense oblidar els melosos de carxofes i cloïsses o el de calamars i escamarlans; també de verdures, del senyoret i amb llamàntol.

Altres temptacions de la carta són els tàrtars, de dos salmons, de tonyina vermella i d’anguila fumada del Delta; i a les mariscades. També caragols de Lleida amb allioli i algunes carns com el xuclada o el filet de vedella Rossini.

 

Carrer Valls, 6 Salou. Tel.: 977 26 44 50. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,30. Tanca dilluns nit i dimarts. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: elgaleondesalou2019@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s