MAS GARRIGA, UN BELL ESPAI PER A ESDEVENIMENTS DE FEEDING SLOW FOOD AMB ACTITUD SOCIAL

Hem degustat l’última calçotada de la temporada 2019 en un bell espai destinat a esdeveniments i celebracions per a grups i empreses: Mas Garriga en el terme municipal de Nulles (Bellavista-Nulles).

TAULA

Situat a 4 quilòmetres de Valls, a la carretera que uneix la capital de l’Alt Camp amb Nulles trobem una antiga i bonica masia catalana del segle XIX, Mas Garriga en una finca amb més de 3 hectàrees de bosc i racons màgics, que compta amb una esplèndid pineda i jardins que envolten la piscina.

FRUP PREMSA

Té també una capella consagrada oberta amb vistes a les vinyes de Bellavista, zona chill-out, porxos amb barbacoa i fonts.

La família Garriga la va vendre l’any passat a Feeding, Slow Food, amb actitud social, que dirigeix ​​la cofundadora Natàlia Sabater, condicionant l’espai per a esdeveniments i tot tipus de celebracions i banquets, comptant per a això amb el jove però experimentat xef, Daniel Soto (xef corporatiu) i Beatriz Burillo (xef de Mas Garriga).

A l’interior de la masia, a més de la cuina, un encantador menjador i una sala d’estar, conservant l’esperit de l’antiga decoració i detalls de bon gust, han habilitat al primer pis unes habitacions amb la funció d’un hotel rural amb encant. En els primers mesos d’aquest any han ofert a diversos grups i empreses la saborosa i típica calçotada, l’àpat més tradicional i popular dels mesos de fred a la comarca.

GRUP ARAGONÉS

Compartim recentment els aperitius, amb un curiós pa verd de calçot, els calçots amb una molt encertada salsa, les carns, carxofa, mongetes blanques i patata, finalitzant amb la crema catalana amb sucre cremat, amb un molt agradable grup de comensals de Saragossa, que van gaudir moltíssim amb aquest singular dinar, després de visitar un celler de la zona.

Segons Natalia tenen molts projectes a desenvolupar en els propers mesos, com sessions musicals a la magnífica terrassa arbrada.

Apuntem finalment que el grup Feeding es dedica a la gastronomia amb fi social, oferint càtering, menjadors d’empresa, esdeveniments, etc., generant amb la seva activitat donacions de menjar cuinat a diferents entitats socials, tasca que es pot consultar al seu web.

 

Carretera de Valls a Nulles. C.P .: 43887 Pedania de Bellavista, Nulles. Contactes: Beatriz 618.192.383 beatriz@feeding.es Natalia 620.469.316 natalia@feeding.es

Web: http://www.feeding.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s