GAIG RESTAURANT ES TRASLLADA A LA TORRE DEL REMEI A BOLVIR

El proper mes de juliol el restaurant Gaig es traslladarà a la Cerdanya, Girona, concretament a l’emblemàtic hotel La Torre del Remei, operat per la cadena d’hotels Mercer i pertanyent a la prestigiosa associació Relais Chateau, on podrà seguir oferint la seva oferta gastronòmica en un espai privilegiat en aquest enclavament del Pirineu català.

GAIG

El xef Carles Gaig ha destacat que «el fet de poder fer la feina que sempre t’ha agradat en un entorn amb el qual et sents identificat és un gran premi i alhora suposa un gran repte». El xef català i Fina Navarro, responsable de sala, també lideraran tota l’oferta gastronòmica de l’establiment hoteler que reobrirà les portes pròximament.

D’altra banda, l’establiment «Gaig a Casa», inaugurat a principis de 2017 i concebut com un espai amb servei de menjars de migdia i un apartat de plats per emportar de qualitat, es convertirà en un restaurant de cuina de proximitat i producte amb capacitat per a 50 comensals i que oferirà una acurada oferta gastronòmica en què el producte de temporada seguirà sent el gran protagonista, a més del seu servei de plats per emportar. El xef català també serà present en aquest establiment.

Des dels inicis, la cuina de Carles Gaig s’ha caracteritzat per un estil propi de cuina tradicional contribuint a millorar la qualitat gastronòmica de Barcelona. Per al xef català en aquesta nova aposta «hi ha certa reflexió de tornada als orígens i tancar d’alguna manera el cercle des de l’obertura de la Taverna d’en Gaig a 1869 al barri barceloní d’Horta».

A més de la nova obertura a Bolvir i de la remodelació de Gaig a Casa, el xef català continua amb l’aposta de Gaig Singapur, projecte liderat per Núria Gibert, on s’ofereix el millor de la cuina catalana al país asiàtic i l’assessorament del restaurant La Cúpula de l’Hotel Atlantis Bahía Real 5 * de Fuerteventura, iniciat el 2004.

 

Restaurant Gaig.- Córcega, 200 (Barcelona). Tel.: 93 453 20 20. http://www.restaurantgaig.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s