MAS GARRIGA (FEEDEING SLOW FOOD) OFERIRÀ TAPES EN Al TROFEU CONDE DE GODÓ 2019

Mas Garriga, de Feedeing Slow Food amb actitud social, conjuntament amb Padró & Co Vermut oferiran les tapes al 67 Torneig Comte de Godó 2019. Un prestigiós esdeveniment de tennis ATP World Tour 500, que properament es disputarà a Barcelona al complex Reial Club de tennis Barcelona i en pistes de pols de maó a l’aire lliure, sent part d’un conjunt d’esdeveniments que fan d’avantsala a Roland Garros 2019, entre el 20 i el 28 d’abril.

Tapa

Síndria osmotitzada amb vermut Padró, oliva i seitó (a la foto), “chupachups” de formatge de cabra, “wrap” de pollastre amb salsa “hoisin” i salmó “suke” amb crema acidulada seran les exqusitas tapes que durant l’important torneig de tennis es podran degustar aquest any.

piscina

Situat a 4 quilòmetres de Valls, a la carretera que uneix la capital de l’Alt Camp amb Nulles, Mas Garriga ocupa una antiga i bonica masia catalana del segle XIX, en una finca amb més de 3 hectàrees de bosc i racons màgics, que compta amb 01:00 esplèndid pineda i jardins que envolten la piscina. Té també una capella consagrada oberta amb vistes a les vinyes de Bellavista, zona chill-out, porxos amb barbacoa i fonts.

 

façana habitacions

La família Garriga la va vendre l’any passat a Feeding, Slow Food, amb actitud social, que dirigeix ​​la cofundadora Natàlia Sabater, condicionant l’espai per a esdeveniments i tot tipus de celebracions i banquets, comptant per a això amb el jove però experimentat xef, Daniel Soto (xef corporatiu) i Beatriz Burillo (xef de Mas Garriga).

lloc amb encant

A l’interior de la masia, a més de la cuina, un encantador menjador i una sala d’estar, conservant l’esperit de l’antiga decoració i detalls de bon gust, han habilitat al primer pis unes habitacions amb la funció d’un hotel rural amb encant.

godó

Mas Garriga.- Carretera de Valls a Nulles. C.P.: 43887 Pedanía de Bellavista, Nulles. Contactos: Beatriz  618 192 383 beatriz@feeding.es  Natalia 620 469 316 natalia@feeding.es

Web:www.feeding.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s