LAS 100 MEJORES RECETAS DE ISASAWEIS

Després de realitzar més de mil vídeos i sis mil fotografies, Isasaweis publica un recull de les seves 100 millors receptes. «Gairebé deu anys que porto amb vosaltres … En aquest llibre tan especial, he volgut recollir el bo i millor», assegura Isabel Pla, o com és més coneguda, Isasaweis, en les primeres pàgines d’aquest llibre, editat per Oberon, i amb el que la coneguda blocaire aspira que «cuinar sigui per a vosaltres una cosa tan bonica com ho és per a mi».

100 MEJORES RECETAS

Dedicat a tots els pinyons -com diu afectuosament als seus milions de seguidors- és amb qui ha volgut compartir la culminació de la feina de tants anys i en el qual no només estan les seves receptes favorites, totes elles revisades, sinó també nous ingredients i formes de preparació, trucs i consells nous, així com moltes altres novetats que donen valor afegit a cadascuna de les seves creacions culinàries.

A més de les receptes, totes saludables i molt riques (no és incompatible una cosa amb l’altra), cadascuna d’elles inclou el llistat d’ingredients, tots ells a l’abast de qualsevol i dels que es troben en qualsevol mercat, així com la explicació de la seva elaboració i la foto del resultat final.

Les receptes inclouen carn, peix, verdures, ous, pastes, cereals, llegums, arrossos, etc… Preparades de manera molt diferent, algunes d’elles podrien considerar-se un únic plat pel seu complet contingut nutricional. Entre elles la recepta estrella de Isasaweis, el seu famós calabapizza, que és la que major nombre de fans té, fàcil de fer i que és exactament igual al gust d’una pizza.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s