PRODUCTES DE MERCAT: CIGRONS, SALMÓ, SARDINA, VEDELLA

Sd edicions, en apartat de Cuina ha publicat darrerament 4 novetats de la seva col·lecció de Productes de Mercat, que se sumen a les 62 anteriors. Amb el número 63, Els Cigrons, de Núria Bàguena; el amb el 64, El salmó II, de Francesc Martínez; amb el 65, La Sardina, de Francesc Monrabà Sarrablo; i amb el 67, La Vedella, de Jordi Peris.

PRODUCTES DE MERCAT

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals, com Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig i d’altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s