4R GASTROBAR, A SALOU, CUINA TRADICIONAL D’AUTOR AMB AUTÈNTIC CARÀCTER MEDITERRANI

Sorprèn gratament descobrir bons restaurants gastronòmics a la zona més turística de Salou, especialment si pertanyen a una cadena hotelera. Però aquest és el cas del “4R Gastrobar”,de 4R Hotels (www.4rhotels.com), propietat de la Família Roig i que presideix Xavier Roig, a la vegada també president de l’Associació d’Hostaleria de Salou,Cambrils i La Pineda.

EQUIP

El restaurant ofereix una cuina tradicional d’autor amb autèntic caràcter mediterrani, essent el seu objectiu tenir, durant tot l’any, una oferta gastronòmica cuidada per a turistes i també, molt especialment, per aclientsdel propi Salou, Tarragona, Reus ivoltants.

Aposta per fusionar l’estil mediterrani amb tocs tradicionals de Japó, incorpora la tonyina i saborsorientals, la qual cosa aporta una rellevant innovació i segella l’esperit diferencial de l’establiment, sota la batuta de José Juan Pérez i en els fogons com a xef el seu fill Roberto. Ja fa un parell d’anys aquesta cuina sorprèn al comensal per la seva varietat i qualitat, tant del producte com de les elaboracions i presentacions. Dirigeix el menjador, ampli i de moderna decoració, Francisco Durán.

Entre les seves especialitats està eltàrtar de tomàquet i coulis d’alvocat amb caviar de truita, 8,50; torrada de pa de vidrei anxova de l’Escala, 3,50; ravioli embolicat en carbassó planxa i formatge tendre de cabra, (2u.) 7,00; foie mi-cuit, melmelada de figues i pa de panses, 9,00; eriçons de mar gratinats amb farciments de peixi marisc (u.) 3,50; tataky de tonyina vermella fresca amb salsa oriental, 16,00; arròs caldós de llamàntol, 18,00; espatlla de cabrit rostit a la segoviana, 19,00; pastís de formatge casolà i melmelada de fruites del bosc, 4,50; gin tònic Premium 4R, 4,80.  També ofereix un Menú migdia, diumenges i festius per 17,90 euros (sense beguda).

 

Carrer Amposta, 5 (43840)  Salou. Tel.: 877 44 97 62. Obert tots els dies de la setmana de 9,00 a 17,00 hores. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Divendres i dissabte també nits. http://www.4rgastrobar.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s