MAS LA BOELLA, UN PETIT HOTEL BOUTIQUE AMB ENCANT I AMB UN BON RESTAURANT, AL COSTAT DE TARRAGONA   

És un d’aquells petits boteles boutique amb encant, envoltat de natura, que permet dormir entre oliveres i vinya, a dos pases de Tarragona, en la categoria de 4 estrelles superior.

 

Inaugurat la primavera de 2009, es troba en ple cor de la finca La Boella, a 8 km de Tarragona, a 5 minuts de l’aeroport de Reus, de 110 hectàrees d’oliveres i 6.500 m2 de jardins. Perfectament equipat amb tots els detalls i comoditats per passar una estada de luxe, compta només amb 13 habitacions i suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, Canal +, Ipod, gps, Wi-Fi (a tot l’hotel), barnús, assecador de cabell, room service 24 hores i pany electrònic.

HABITACIÓ

Cada habitació porta el nom d’una varietat de raïm, Merlot, Syrah, etc. El preu de l’habitació doble és a partir de 154/292 euros/dia (amb esmorzar). Té habitacions per a discapacitats.

 

Disposa de piscina exterior i amplis jardins per gaudir d’agradables passejos. Entre els seus serveis addicionals, destaca la seva àmplia oferta d’activitats de lleure i entreteniment a l’aire lliure, les propostes gastronòmiques i enològiques i les visites guiades per la finca. Té també el celler i trull per l’elaboració pròpia de vins i olis, un centre de convencionsamb diferents salons i capacitat fins a 1.000 persones i un pàrquing propi a l’aire lliure. La botiga gourmet i vinoteca presenta un ampli programa d’activitats: presentacions, degustacions, cursos de tasts, tallers de maridatge, etc. A destacar una magnífica maqueta ferroviaria del Camp de Tarragona de grans dimensions. I molt especialment el restaurant gastronòmic La Boella, situat al primer pis de l’antiga masia restaurada, que compta amb 10 taules en un marc únic i una terrassa per gaudir durant l’estiu. La cuina, mediterrània i de mercat, km. 0, amb tocs d’autor, va a càrrec de Manuel Ramírez. La carta canvia per temporades. Al capdavant del menjador hi ha Priscila Maciá. Al celler, que es pot visitar i s’hi poden comprar vins, hi ha més de 6.000 ampolles i més de 200 referències.

 

Entre les seves especialitats de la carta estan ous de corral de La Boella amb patates, pernil i foie, 16,00; caldereta de llamàntol blau, com es fa a Cambrils, amb patates, pa fregit i allioli, 49,00; fideus rossos amb llagostins, 18,00; coca atemperada d’anxoves, formatge i verduretes, 17,00; cua de vedella guisada al vi negre de La Boella, 19,00; peix de llotja, s/m.; rèmol a la planxa amb textures de patates violeta, 26,00; rebosteria de la Boella, a escollir dins d’un assortiment de pastissos, bunyols, cremes, etc. elaborats diàriament en el propi obrador, 6,00. També ofereix el Menú”Elixir Daurat”, 40,00 i el Menú degustació, 45,00. El vi de la casa és Mas La Boella, 17,00.

 

La magnífica ubicació de Mas La Boella permet a més realitzar múltiples i interessants visites culturals pels voltants com a les ruïnes arqueològiques visibles de la Tàrraco romana, als monestirs cistercencs de Poblet i Santes Creus o a la ruta del modernisme a Reus. El dirigeix Sònia Pau.

NOCTURNA

Autovia Reus-Tarragona (T-11), Km 12. 43110. La Canonja. Tel.: 977 77 15 15. Tanca els mesos de gener i febrer. Master Card, 6000 i Visa. Horari del restaurant:  13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge i dilluns. 2 menjadors privats per fins a 20 i 50 comensals. reservas@laboella.com Web: www.laboella.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s