EL RESTAURANT BRISA DEL TAMARIT BEACH RESORT, DE TARRAGONA, INICIA TEMPORADA AMB IMPORTANT NOVETATS

El restaurant Brisa del Tamarit Beach Resort, de Tarragona, s’ha presentat als mitjans de comunicació tarragonins iniciant temporada amb importants novetats.

TRIO

El nou equip directiu, encapçalat per Andrius genys va explicar als assistents els canvis duts a terme, destacant l’innovador espai dissenyat en col·laboració amb l’agència d’interiorisme Francisco Segarra de Castelló, inaugurat l’abril 2018, un agradable espai que aposta per un marcat interiorisme d’estil vintage i modern i, al seu torn, amb essència marinera.

ARROZ DE GALERAS

També es va matisar que Brisa està obert a tot el públic, no només als clients del resort, i té un aforament de 150 persones a la terrassa i 55 a la sala interior, convertint-se en un bell marc original per a casaments, comunions i altres celebracions de grups. El seu horari és de dilluns a diumenge de 13h a 16h per als àpats i de 19h a 23h per als sopars. I aquest any 2019 quedarà obert fins a finals de 23 de desembre.

Seguidament els assistent van gaudir de les delícies d’un menú degustació, elaborat pel xef, que porta ja tres anys en el complex, Joan Serra, que es va iniciar amb una amanida de quinoa tricolor llagostins i vinagreta de fruits secs; pop a la brasa amb parmantier de moniato; pastissos de tonyina amb guacamole sobre amanida d’algues; carpaccio de vedella amb escuma de pesto i focaccia; xipirons fregits amb ceba caramel·litzada i maionesa cítrica i raviolis de carbassa sobre crema de carbassó i tòfona. De segon, a triar entre l’arròs cremós de galeres i ortigues de mar o arròs amb botifarra, cansalada ibèrica, bolets i aroma de tòfona. Per postres, un assortiment de rebosteria, d’elaboració pròpia.

ARRÒS

Brisa es caracteritza per la seva privilegiada situació al costat del mar, amb una terrassa a la mateixa platja, i per un a carta amb un fort accent mediterrani, en la qual el peix fresc i l’àmplia varietat d’arrossos són els plats estrella.

ARROZ Y CASTILLO

Recordem que estem en un càmping-resort familiar de 5 estrelles al costat del mar, destinació ideal per a les vacances, per la platja i la seva varietat d’activitats esportives i culturals, àmplia oferta de restaurants (Brisa és el vaixell insígnia), zona de piscina a l’aire lliure amb platja artificial, instal·lacions esportives d’última generació amb 5 pistes de pàdel entre altres serveis.

Tamarit Beach Resort ofereix 422 parcel·les amb accés directe a la platja i 217 bungalous i mobile homes amb terrasses privades per a satisfer tots els públics. Tamarit Beach Resort Des de la seva inauguració el 1961, no ha cessat d’innovar i millorar les seves instal·lacions, any rere any, respectant el medi ambient. En 2018 es redissenya el logotip i nom i es converteix en Tamarit Beach Resort per adaptar-lo a les noves necessitats del mercat, dels clients i actualitzar la seva imatge corporativa. A més, s’inaugura una nova zona d’allotjaments de luxe amb prestacions de disseny, bungalous Gaià.

D’aquesta manera Tamarit Beach Resort encara la temporada 2019 reforçant la seva inversió en noves millores per al complex com l’ampliació de la zona esportiva amb nova pista de pàdel, minigolf i beach volley, la remodelació completa dels allotjaments Thalassa i Pineda, entre d’altres novetats.

Platja de Tamarit. Carretera N-340ª. Km. 1172 (43008) Tarragona. Tel:: 977 651 364. restaurants@tamarit.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s