W HOTELS WORLDWIDE I MIXCLOUD PRESENTEN FUTURE RISING VOLUME III: RIGHT HERE! RIGHT NOW! A W BARCELONA

Per tal de donar suport i visibilitat a talents emergents, W Hotels i Mixcloud s’han unit per celebrar una tercera edició de «Future Rising». En apuesta ocasió, les dues icòniques marques ajuntaran a artistes, tant de l’àmbît musical com del món de l’art visual, en diferents esdeveniments que tindran lloc en quatre W Hotels a Europa (París, Barcelona, ​​London i Amsterdam). Cada un d’aquests quatre W Hotels serà utilitzat com a plataforma on experimentar com música i art visual interactuen i transmeten el vibrant ambient de la ciutat on es troben.

STD - Future Rising

Representants de cada àmbit -un músic emergent i un artista local- han estar convidats per crear conjuntament una exclusiva representació audiovisual que serà desvetllada en cada un dels esdeveniments de «Future Rising» sota el lema «Right here! right now! »

presentando al dj 1

Després de la primera sessió a París, el passat dijous dia 2 de maig va tenir lloc la segona, en el meravellós hotel W Barcelona, ​​a càrrec del DJ William Djoko x Onion Lab. El dia 9 hi haurà la tercera a Londres i finalment el 30 de maig a Amsterdam.

En el W Barcelona, ​​al costat de la platja de la Barceloneta, després d’un còctel de benvinguda, al Sound Suite Talk, el director general de l’hotel, Stijn Senten, va presentar  l’artista que va explicar la seva trajectòria. Després va seguir un sopar còctel a la terrassa de l’hotel, elaborat pel prestigiós xef alemany Roman Gernoth, gaudint els assistents amb nombrosíssimes tapes com tàrtars de tonyina, ostres marinades amb esfera de Bloody Mary, ceviche de cor de palma amb plàtan, sopa d’alvocat amb llamàntol confitat i pols de pernil “serrano”, anguila fumada amb salsa teriyaki i foie gras i una selecta rebosteria.

Finalment la festa va acabar amb l’esperada actuació a la sala Eclipse, situada a la planta 26 del W Barcelona, ​​a vessar. Una fantàstica experiència audiovisual amb el DJ instal.lat a Amsterdam, William Djoko, i els artistes i dissenyadors visuals de Barcelona, ​​Onion Lab. Djoko va presentar un exclusiu paisatge sonor, dissenyat per  ser experimentat mentre es camina a través d’un túnel de llum que respon a l’evolució dels sons. Va continuar el viatge audiovisual amb el set de William dins d’un cub de llum futurista: un assalt als sentits mentre tota la instal·lació de llum reaccionava a la seva selecció de música electrònica per tancar la nit.

 

W Barcelona.- Plaça Rosa dels Vents, 1. 08039, Barcelona. http://www.FutureRisingNow.com @w_barcelona @WHotels

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s