ARENA TAPAS RESTAURANT DE L’HOTEL BLAUMAR DE SALOU RENOVA IMATGE I CUINA

L’hotel Blaumar ha innovat, a partir del pasat abril la seva gastronomia amb la inauguració de l’Arena Tapas Restaurant, un espai que ofereix tapes, mitges racions i pinxos de cuina mediterrània.El concepte gastronòmic del nou restaurant gira ara al voltant de la cuina amb productes frescos i de proximitat, que elabora el xef Jordi Gómez, sota la dirección d’Eugeni Serrano, director de F&B. Basa la seva carta en l’estacionalitat dels productes, aconseguint sabors autèntics, naturals i casolans en cada creació.

façana

La ubicació és un altre dels atractius de l’establiment. Situat al cèntric Passeig Marítim, ofereix grans vistes de la costa i en plena temporada d’estiu es converteix en el centre neuràlgic de Salou.L’Arena Tapas Restaurant suposa una transformació del que fins al 2018 era el Restaurant Arena, l’espai de restauració de l’hotel Blaumar durant els últims 19 anys. El local reobre amb una proposta tradicional i, al mateix temps, trencadora i informal.

Amb l’objectiu d’estendre la costum local de plats per compartir i el “tapeo” al turisme estranger, planteja una llarga carta de tapes, racions i porcions acompanyada d’un vi, vermut o cervesa.Així mateix, aprofita aquesta proposta tradicional per crear petites mostres gastronòmiques creatives per divertir al paladar. Entre l’oferta gastronòmica es troben tant opcions vegetarianes, com també alternatives a al·lèrgens i per a celíacs. Juntament amb un preu molt assequible es situa al com un proposta innovadora a la zona, per degustar la gastronomia autèntica i autòctona de la regió.

Els vins són referències de Tarragona, juntament amb noms reconeguts a escala espanyola com: Rioja, Ribera, Somontano, Rueda, Bierzo i Rías Baixas.L’evolució de l’Arena Tapas Restaurant ve acompanyada d’una reforma integral de la imatge i l’establiment. La renovada imatge s’aplica a un cuidat disseny interior, on predomina l’escènica mediterrània. Dirigeix la sala Cristina Gómez.

Entre les especialitatsde la carta podem recomanar esqueixada de bacallà, 5,60; les nostres patates braves, 3,80; calamars a l’andalusa amb maionesa de llima, 9,30; coca d’espinacs a la catalana, 5,50; ou de corral trencat amb patates i pernil, 5,20; cruixent de pollastre al gorgonzola, 7,50; presa ibèrica a la graella sobre parmentier de patata, 8,50; taula d’ibèrics, 12,20; carpaccio de vedella amb parmesà i pesto, 4,20; tàrtar de dos salmons amb alvocat, 7,20;  taula de formatges, 12,20.

 

Passeig Jaume I, s/n. (43840). Tel.: 977 38 40 00. (43840) Salou. Horari: de 11.00 a 00.00 hores. Obert de Setmana Santa a octubre. Master Card i Visa. Capacitat del menjador per a 90 comensals. Capacitat de la terrassa per a 72 comensals. Aire condicionat. Terrassa. info@arenarestaurant.com Web: http://www.arenarestaurant.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s