JANÉ WINESTORE I KM 1187, UN ESPAI ÚNIC PER VEURE, COMPRAR, BEURE I MENJAR, A LA SORTIDA DEL VENDRELL

Des de començaments del pasat mes de març i coincidint amb la celebració del 75 aniversari de Jané Group, empresa del sector de vins, licors i alimentació selecta del Vendrell, líder a la província de Tarragona,  trobem a la carretera que uneix El Vendrell a Coma-ruga, un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda, Jané Winestore i de degustació, KM 1187.

FAÇANA 1

Un nou establiment, que ocupa el local que abans es deia Expo Licor, sorprenent i llamatiu que ha estat ideat pel dissenyador català Chu Uroz i l’arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han plasmat el seu estil modern i avantguardista.

ESTANTERIES

Es tracta d’un espai experiencial on el descobriment és la base de la proposta i on la gastronomia té entitat pròpia. La companyia, que va facturar 16 milions d’euros a l’exercici de 2018, ha destinat un milió d’euros a la remodelació d’aquest espai de més de 700 metres quadrats, de nova generació on l’experiència gastronòmica és el fil conductor.

La remodelació no ha estat només estètica, sinó també conceptual: explica els productes de manera visual, i informa sobre maridatges, elaboracions i cupatges. La botiga comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats, ordenats amb criteris qualitatius per tal d’afavorir el descobriment i la tria.

L’experiència es completa amb el KM 1187, una proposta completament diferent a qualsevol altra experiència gastronòmica. En aquest espai informal es pot degustar, amb una mínima transformació, gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, i maridar amb qualsevol dels vins i licors.

TAULES I CUINA

L’objectiu és que el client pugui provar moltes propostes gastronòmiques a un preu assequible. Des de tapes a plats més elaborats; des d’unes excel·lents patates braves o unes llaunes d’aperitiu de qualitat superior fins a guisats de cullera i postres delicatessen. Destaca, dins la seva oferta, un apartat que fa un homenatge a l’oferta gastronòmica de la Fàbrica Moritz de Barcelona, oferint xucrut, salsitxes i les famoses pizzes alsacianes conegudes com a “flammckuchen”. Aquesta oferta especialitzada es fonamenta en un acord amb la cervesera barcelonina, ja que Jané Group és el distribuïdor oficial i en exclusiva de les seves marques a tota la província de Tarragona.

Aprofitant la seva ubicació, al kilòmetre 1187 de la carretera N-340, l’espai ha pres d’aquest punt el nom i el concepte. D’aquesta manera, totes les propostes de la carta juguen amb la idea d’un viatge per carretera: “Sortim de ruta”, per als aperitius, “Meta Voland”, entrepans, “Parada i fonda” per plats més contundents, com callos, popats, favada, mandonguilles amb sèpia o “Gas a fondo” per a aquelles propostes més exclusives i selectes, xarcuteria i formatges, “Fi de trajecte”, per les postres. Destaca també, dins de l’oferta, l’aposta pels vins a copes amb tiradors de nitrogen que mantenen les ampolles en perfecte estat durant diversos dies. I també n’és una novetat que les més de 9.000 referències de vins i caves presents a la botiga, puguin ser tastades a l’espai de degustació; a preu de botiga amb un simple recàrrec de 4 euros pel servei de desencorxament i  de copes Riedel.

Una altra conseqüència de l’acord entre Jané Grup i Moritz és que, al KM 1187 s’ofereix un producte que, fins el moment, només s’ha comercialitzat a la Fàbrica Moritz de Barcelona: la Moritz Negra fresca de barril.

Propietat de l’empresa familiar Licors Jané Grup, és un espai únic per veure, comprar, beure i menjar, amb infinitat de referències de bons productes d’alimentació selecta, vins, begudes i licors.

 

Ctra. N-340. km. 1187.- Els Masos de Coma-ruga. (43880) Coma-ruga (El Vendrell). Tel. 977 68 18 88.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s