ROCALLAURA SPA, DEL GRUP OCA HOTELS, UN OASI DE TRANQUILITAT ENMIG DE LA NATURALESA EN LA RUTA DEL CISTER

A començaments del 2018 Oca Hotels va comprar El Balneari de Rocallaura canviant-li el nom per el de Rocallaura Spa. Inaugurat l’any 2008, a les afores de Rocallaura, aquest hotel spa és un oasi enmig de la naturalesa, que combina el confort i les comoditats d’un hotel amb la relaxació que proporciona un complet spa.

FAÇANA DIA

És un lloc de contrastos, on conviuen el tradicional amb el modern, el descans amb l’activitat i el passat amb el present. Està situat en un històric establiment amb un encant especial, amb follet, i amb gairebé 100 anys a les seves esquenes.

SPA.JPG

Tot va començar en 1909, quan l’Aigua de Rocallaura va ser declarada d’utilitat pública. Així va néixer inicialment com balneari, que de seguida va cridar l’atenció de les famílies acabalades d’aquella època, pel seu màgic entorn i les qualitats termals de l’aigua. En 1917 es va començar a construir al seu al voltant un hotel, que després de diverses remodelacions, avui alberga unes instal·lacions magnífiques.

L’hotel ho conformen dos espais diferenciats, d’un costat els allotjaments i de l’altre, les instal·lacions del Spa que abasten més de 2.000 m2. Els espais interiors són amplis i elegants. Així mateix, en la decoració s’ha volgut conservar l’halo de tradició que desprèn la seva història i s’ha optat per colors suaus i decorats sobris.

En total compte amb 82 habitacions (67 habitacions, 6 suites i 9 junior suites), amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, barnús i sabatilles, assecador de cabell, Wi-Fi, tancament electrònic. Admet gossos amb suplement i disposa d’habitacions per minusvàlids. Preu de l’habitació doble: 50/90 euros /dia.

Un dels seus principals atractius és, sens dubte, la zona spa, que ofereix una àmplia varietat de massatges i tractaments, amb diferents sessions i programes de fins a una setmana de durada. A més d’un lluminós i modern circuit aquàtic amb piscines actives, diferents saunes i dutxes de contrast, en les seves instal·lacions podem trobar també cabines de tractament, on s’apliquen diferents tècniques. Dirigeix l’hotel Miquel Àngel Porquet. Té pàrquing propi a l’aire lliure, jardí, piscina climatitzada coberta, gimnàs, sauna, jacuzzi, sales de convencions i restaurant.

Afores, s/n. (25268) Rocallaura. Tel.: 973 330 632. 4B, 6000, MasterCard i Visa. No tanca. Web: http://www.ocahotels.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s