CASA TEJADA UN CLÀSSIC DE BARCELONA QUE REVIU GRÀCIES A ROMAIN FORNELL I OSCAR MANRESA

Afortunadament a principis de desembre de 2018 l’emblemàtic Casa Tejada va reobrir les seves portes de la mà de Romain Fornell i Oscar Manresa iniciant una nova etapa.

llamantol

Aquest establiment a pocs minuts del Turó Park i pràcticament al costat de Cafè Turó, es va obrir amb gran èxit de clientela l’any 1967 i va arribar a ser tot un clàssic de la restauració tradicional a Barcelona, però amb el pas de les dècades, va quedar en l’oblit, com altres que han recuperat aquests dos grans xefs empresaris (a destacar Casa Leopoldo).

terrassa

La renovació del local s’ha basat en una decoració i estilisme lluminós, d’inspiració marinera, i en la qual s’han recreat elements que defineixen les cabanes de pescador de la zona d’Arcachon (França) d’on provenen una de les varietats d’ostres estrella que s’ofereixen a Casa Tejada, les ostres de Joël Dupuch. També ofereix ostres de Normandia, Marennes-Oléron i Irlanda.

Teules i llums de palla recreen fidelment les cabanes, i a les parets dels dos menjadors, grans peixos i un cranc donen l’ambientació oportuna. Una barra que és Comptoir dóna la benvinguda als clients. Al davant un viver a la vista conté els llamàntols vius que es mostren al comensal abans de l’elaboració. Disposa també d’una coqueta terrassa per a 16 persones. Dirigeix ​​el menjador Marta Sospedra. El celler ofereix unes 40 referències.

ensaladilla

La carta es basa en les tapes, el marisc i les ostres en format per compartir. Les ostres se serveixen fredes o calentes, acompanyades de diferents salses. El llamàntol nacional bullit amb maionesa de llima, a la brasa o amb allada i el king crab s’ofereix en diferents versions. La brasa cobra, també, protagonisme a través de propostes com ara el salmó rostit amb miso o el entrecôte al tall japonès amb salsa amb txogitxu.

S’ha cuidat especialment la part dolça que és casolana i està elaborada per l’equip de pastisseria. Es presenta amb un original carro de postres i conté propostes tan suggerents com el cheese cake love you, el lemon peu crazy o el flam «que t’inclines», una gran delícia per al paladar. És tot tan desitjable que es fa difícil escollir i el millor és compartir. L’oferta de Casa Tejada es complementa amb una acurada carta de còctels i de vins, especialment dissenyada i seleccionada pel sommelier del grup.

equip

En la nostra visita a aquest bistrot – tapes & oyster bar, com s’autodefineix, hem degustat els plats més emblemàtics de Casa Tejada, que estan de meravella amb un toc molt singular: ostres i llagostins; patates braves Casa Tejada; croquetes de pernil ibèric de gla; amanida de king crab; escamarlans petits Robuchon amb alfàbrega i pasta brick; llamàntol nacional amb alls, amb el seu puntet picant, una meravella; lemon peu amb puré de maracuià; i el flam, cremós i equilibrat, dels millors que hem menjat. Preu mitjà: 40,00 euros.

 

Torres Viñas, 3 (08021 Barcelona. Tel .: 608 10 72 88. Horari: de 12,00 a 17,00 i de 20 a 00,00. No tanca. American Expres, 6000, Master Card, 4B i Visa.

info@casatejada.net http://www.casatejada.net

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s