NH GRAN HOTEL, A SARAGOSSA, RENOVAT PERÒ AMB EL GLAMOUR D’ANTANY I AMB UN PRESTIGIÓS RESTAURANT, LA ONTINA

Està situat en ple centre de Saragossa. L’hotel va ser inaugurat l’any 1929 per Alfons XIII, i ha estat degudament reformat i modernitzat, per a la màxima comoditat dels seus hostes, però sense perdre les característiques típiques dels hotels de la seva època, sense trair la tradició d’un gran hotel, de tall clàssic.

GH CON ARCO IRIS

Conserva, doncs, tot el sabor del seu temps, combinant l’elegància i la sobrietat amb un ambient exclusiu, i el confort de l’actual hoteleria, que es percep ja a la façana i en entrar al hall. Cal destacar el gran saló, ple de detalls, i el tracte personal amb què s’atén als hostes.

SALÓN

Disposa de 133 habitacions i 18 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, Wi-Fi a tot l’hotel, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores i pany electrònic. Té habitacions per a discapacitats. Preu de l’habitació doble: 57,40/79,63 euros/dia.

HALL

Dirigeix l’hotel, amb professionalitat, Patricia Val. Garatge. Aparcacotxes. Gimnàs. Sauna. Salons per a convencions.

COMEDOR ONTINA

Finalment cal ressaltar també la categoria del seu restaurant gastronòmic, un dels millors de la ciutat i de visita ineludible per gaudir de la cuina d’Enrique Martínez. La Ontina, amb entrada independent, ocupa un lloc d’honor en el rànquing de la millor cuina de la capital aragonesa, des que el 1996 va obrir les seves portes. La positiva feina que esta desenvolupant Martinez, està plena d’inquietuds i creativitat i origina una cuina d’autor, a partir de receptes tradicionals, molt interessant.

El servei està igualment molt estudiat, sota la direcció de Manuel i Chema Ferrer. El sommelier és Manuel Ferrer i el celler és molt complet, amb 60 referències. Té carta de cafès, tes, infusions i olis. Té 2 varietats de pa d’elaboració pròpia. Entre les seves especialitats, espàrrecs naturals planxa i romesco, 12,00; amanida de tomàquets, burrata i pesco, 10,00, peixos de llotja a la brasa de carbó d’alzina amb orio suau, s / m; filet a la brasa de carbó d’alzina patata risolada, 26,75; espatlla de ternasco DO Aragó, 23,30; torrija caramel·litzada amb gelat de canyella, 12,70. Menú, 32,00. Menú degustació, 45,00.

Joaquín Costa, 5. (50001) Tel.: 976 22 19 01. No cierra. Pertenece a la cadena NH. nhgranhotel@nh-hotels.com. http://www.nh-hoteles.es/nh/es/hoteles/espana/zaragoza/nh-gran-hotel.html.

La Ontina.- San Clemente, s/n. (50001) Saragossa. Tel.: 976 22 19 01. Horari de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit. Capacitat per a unes 80 persones. nhgranhotel@nh-hotels.com. www.nh-hoteles.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s