TRYP GUADALAJARA,  PUNT DE PARTIDA IDEAL PER AL TURISME PROVINCIAL, AMB EL RESTAURANT EL INFANTADO

Situat a la zona comercial i de cinemes, a dues passes del Firal Plaza y del Corte Inglés, en resulta un lloc ideal per a conèixer i gaudir de Guadalajara i els seus bells pobles del alderredor, que bé mereixen visita turística. Punt ideal per al descans i repòs després de recórrer la riquesa artística monumental que atresoren aquestes terres castellanes manxegues.

Disposa de 159 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, antena parabòlica, Canal +, assecador de cabell, pany electrònica. Té wifi a tot l’hotel (gratuït). Té habitacions per a minusvàlids.

sala tv

És un hotel modern amb vista sobre la ciutat o al camp, amb amplis espais plens de llum i color. Des de la seva obertura el 1998 l’hotel Tryp Guadalajara s’ha convertit en l’establiment més emblemàtic, referent a Guadalajara i Corredor de l’Henares. Lloc idoni per a la realització de tot tipus d’esdeveniments tant empresarials com familiars, així com per gaudir de la seva estada a la ciutat ja sigui per oci o negoci. Elegit en nombroses ocasions com a seu de diferents congressos nacionals i internacionals, ofereix tots els serveis necessaris per al desenvolupament dels mateixos amb una excel·lent qualitat-preu. En 2017 va ser reformat completament mostrant un canvi d’imatge més moderna i actual. El dirigeix Severino Castro.

estanteria vinos.jpg

Després d’un molt ampli aparcament a l’aire lliure davant de l’hotel, sorprèn gratament a l’entrar en el gran hall els detalls decoratius, lluminositat i colorit que li singularitzen. Al costat del hall una bonica barra de bar i unes confortables sales d’estar amb la premsa diària, televisió, a més de la taula de treball on line. Còmodes habitacions i banys amb vistes a turons properes.

Té pàrquing propi gratuït a l’aire lliure, jardí, gimnàs, centre de convencions amb 17 sales i capacitat per a 650 persones. A destacar el seu restaurant El Infantado que ofereix una carta basada en una autèntica cuina tradicional amb tocs creatius, amb plats elaborats amb productes fescos i típics de la terra. Al capdavant de la cuina hi ha el xef Bernardo Sánchez. El menjador, per a uns 50 comensals, té una decoració minimalista amb una vistosa entrada d’una gran prestatgeria de vins i està dirigit per Carlos.

carlos y bernardo

Té un reservat per a dinars o sopars privats amb capcidad de fins a 30 persones. I com a complement hi ha el Snack-Bar obert fins a la 01 del matí per prendre o picar alguna cosa més informal i varietat de cafès, vins, cerveses i còctels.

Entre les especialitats, “atascaburras” amb làmines de torredetes (un típic paté de bacallà i patata), 10,75; migas de pastor amb ous de guatlla, 8,50; bunyols de “ajomortero”, 11,00; pop engraellat amb patata, 15,00; sopa castellana, 9,00; daurada a l’esquena amb patata fornera, 15,75; mandonguilles de cua de bou amb esparragada de la Vega, 14,50; torrija aromatitzada amb toffee de mel i cruixent de formatge manxec, 5,50; arròs amb llet torrat, 4,50. Menú executiu, 15,00. Menú executiu premium, 24,00.

 

Av. Eduardo Guitián, 7. (19002) Guadalajara. Tel .: 949 20 93 00. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Pertany a la cadena: Meliá Hotels International.: tryp.guadalajara@melia.com http://www.melia.com

Restaurant:Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00.Tanca a l’agost. American Express, 4B, Master Card, 6000 y Visa. tryp.guadalajara@melia.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s