EUROSTARS ZARAGOZA, UN HOTEL**** A L’ESTACIÓ DE L’AVE, AMB DISENY I MODERNITAT 

Disseny, comoditat, modernitat i una excel·lent ubicació són les principals claus d’aquest hotel urbà, inaugurat l’any 2008 i emplaçat a l’interior de l’estació d’alta velocitat (AVE) de Saragossa.

Fachada NOCTURNA

L’allotjament ofereix la barreja perfecta de descans i confort, amb instal·lacions dissenyades al detall per assegurar una estada agradable. Al costat de Etopia Centre d’Art i Tecnologia i la zona Expo, molt a prop del Palau de Congressos, del Pavelló Pont i de la Torre de l’Aigua.

Té un total de 256 habitacions i 4 suites, amb escriptori, cadira escriptori, televisió lcd plasma, butaca i taula auxiliar, armari, maleter, mirall, endolls (un total de set), wifi gratuït, aire condicionat i calefacció, telèfon al’habitació, minibar, caixa forta, assecador, mirall augment, banyera, mampara, vidre temperat separador d’espais en bany, set de planxa (a petició). Disposa d’habitacions per a minusvàlids.

L’allotjament compta entre les seves instal·lacions amb 2 sales de reunions amb capacitat per a albergar esdeveniments de fins a 50 persones. Les habitacions interiors tenen vistes a l’estació intermodal. Compta amb restaurant de 19 a 23 hores i cafeteria de 16 a 23 hores tots els dies.

Miquel Roca i Junyent, 5 (50011) Saragossa. Tel .: 976.287 260. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Pertany a la cadena: Hotusa. reservas@eurostarszaragoza.com http://www.eurostarshotels.com/hotel-eurostars-zaragoza.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s