AIMIA, A LLEIDA, UNA EXPLOSIÓ DE CREATIVITAT I TRADICIÓ EN DIRECTE

XAVIER

Aimia és un projecte personal de Jordi Pallàs on torna al seu lloc d’origen (Lleida), després d’uns anys de formació i experiències en el món de la gastronomia amb la força i il·lusió per tirar endavant un nou projecte.

TAULES

Juntament amb la resta de l’equip professional que l’acompanya en aquesta aventura el seu objectiu és fer una cuina fresca, dinàmica, original amb punts d’ironia, amb la ment oberta sense perdre la identitat de la cuina catalana.

CROQUETES

Aimia significa «dona estimada», així li deien en català antic dels trobadors. Un nom amb força que simbolitza la passió per una cuina viva, fresca, actual i de temporada que ofereix aquest restaurant.

ARRÒS

Una explosió de creativitat i tradició en directe, sense secrets, perquè el comensal gaudeixi d’una experiència divertida en un ambient obert i acollidor. En la nostra visita vam gaudir amb un menú degustació d’autor, basat en bons productes amb elaboracions encertades, de vegades fins i tot atrevides, que busquen contrastos entre el salat i el dolç, etc.

FOIE I XORIÇ 1

Vam començar com aperitius croqueta de gamba al curry vermell, molt melosa i amb un toc cruixent; albergínia escalivada amb salsa de miso i un toc de mel i mató de cabra i sèsam negre garapinyat, un salat dolç; coca de «ceps» i allioli de codony i llonganissa seca del Pallars, una combinació atrevida de bons productes.

POSTRE

De primer plat: calamar amb ceba a la «brutesca» i salsa de foie, potser forçada; excel·lent arròs «a la llauna» amb «espardenyes» i crestes de gall, un toc innovador i molt particular per aquest últim ingredient. Finalment, cremós de xocolata blanca, yuzu i iogurt, amb crema de llimona i gelat de gingebre, un postre deliciós que juga amb els sabors dolços i cítrics.

Servei molt diligent. Una notable experiència.

Carrer Dr. Combelles, 67 Lleida. Tel .: 973.261 618. aimia@aimia.cat http://www.aimia.cat

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s