LA TERRASSA DE RESTAURANT WINDSOR, LA MÀGIA D’UN JARDÍ PRIVAT EN PLE CENTRE DE BARCELONA

TERRASSA.jpg

Una de les terrasses més cèntriques, tranquil·les i elegants de Barcelona és la del Restaurant Windsor, on es poden degustar plats típics de la cuina catalana contemporània servits amb elegància i gust. Això i la nova carta de primavera de Windsor fan la felicitat dels comensals, que se senten com en un jardí fins i tot en els dies plujosos, quan el sostre retràctil de la terrassa es tanca.

SOPA DE TOMÀQUET

En aquest lloc discret i sofisticat, obert de dia com de nit, es gaudeix de pau i tranquil·litat submergits en un ambient cura en els mínims details. El complement perfecte és la carta de primavera: plats més lleugers i frescos, elaborats amb els millors productes de temporada i de proximitat en una carta panoràmica que representa el territori de manera genuïna, amb gambes de Palamós, carxofes del Prat, maduixes del Maresme …

La guinda d’aquest quadre de tranquil·litat i bon menjar és la impressionant celler del Windsor, amb més de 450 referències vinícoles locals i d’arreu del món.

La terrassa, a més del lloc perfecte per submergir-se en l’elegància i la qualitat d’aquest restaurant, també pot convertir-se en un jardí privat. Hi ha la possibilitat de reservar tot l’espai per a ocasions especials, o simplement per gaudir de la seva màgia en «petit comitè» i amb una mica més de privacitat.

En la nostra recent visita hem optat pel menú de «La nostra millors creacions», que s’inicia amb unes riques olives de Sicília i unes tapes del xef, amb cruixents de cigrons i comí i de tapioca amb tomàquet, i «ceps» amb «allioli «d’all negre i dàtil. Segueix un curiós artifici que figura a la carta com a fals bistec tàrtar, com el de carn però sense carn i en el qual el protagonista és la remolatxa. Després una saborosa i refrescant sopa de tomàquet, gambes de Palamós i gelat d’api i llima. Continua el caneló de llamàntol amb verduretes i suc de les seves corals i el rap amb guisat d’espàrrecs blancs, escopinyes i llima, dos plats mariners exquisits. Culmina el costellam de garrí cruixent, maduixes i ceba tendra, elaborat durant 12 hores a una temperatura de 70 º. De postres, shisho + kiwi i coulant d’avellana amb gelat de cafè i Baileys.

POSTRE

Un conjunt d’experiències molt agradables, gaudint d’un espai privilegiat y una cuina exquisida en un selecte ambient.

 

Còrsega, 286. (08008) Barcelona. Tel.: 93 237 75 88. Tanca diumenge. Horari: De 13,15-15,45 i de 20,30 a 23,00 hores. Vacances: Primera setmana de l’any, Setmana Santa i tres primeres semanas d’agost. American Express, Marter Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Terrassa. 6 menjadors privats. Correu electrònic: info@restaurantwindsor.com Web: http://www.restaurantwindsor.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s