LA TORRE D’EN GUIU, AL CATLLAR, OBRE UNA NOVA ETAPA AMB EL SERRALLENC PAU TULES

IMG-8871

El restaurant La Torre d’en Guiu -situat al municipi de El Catllar, al costat de la piscina municipal- obre les seves portes amb nova gerencia i amb la intenció de situar a aquest establiment, com a un dels referents de la zona del Baix Gaià. Sota la direcció del grup Xternal Media Service, que encapçala el seu gerent, el serrallenc Pau Tules, La Torre d’en Guiu ofereix una cuina tradicional catalana, amb tocs de cuina de la Costa del Sol i peix fresc.

TORRE GUIU 1

Amb gran varietat de ‘tapas’ com el ‘pescaíto frito’, patatas bravas, frituras de peix, xipirons a la andalusa, i les torradas d’escalivada  cuinada a la brasa amb tonyina o anxovas també ofereix esmorzars de forquilla i, la cuina tradicional catalana, a més dels menjars típics del barri pescador del Serrallo. El menú del dia és de 12€  entre setmana i de 22€ dissabte i diumenge.

Pau Tules assegura que ‘L’objectiu és atraure al comensal a disfrutar d’uns àpats amb una bona relació qualitat-preu en un entorn idílic per poder gaudir amb la família’. La Torre d’en Guiu disposa a més  de una magnífica zona infantil, retirada de pas de vehicles. Durant aquest estiu els visitants podran gaudir de diferents actuacions durant els caps de setmana amb música en directe, espai chill out i representacions infantils pels més petits de la casa.

TORRE GUIU 4

A partir de aquesta setmana  el restaurant obre tots els dies de la setmana fins el 30 de septembre. Posteriorment ho farà exclusivament en cap de setmana. L’horari del restaurant serà  de 8:30h del matí fins a la mitjanit, mentre que el cap de setmana  s’allargarà fins a la 01h.

TORRE GUIU 2

La Torre d’en Giuiu és un lloc ideal per poder celebrar esdeveniments de tota mena, ja siguin comunions, aniversaris, celebracions  particulars o sopars de empresa. La mateixa gerencia tambe gestiona la seva empresa d’espectacles  i representacions artístiques  i que pot dissenyar al els esdeveniments.

En la primera visita a l’establiment hem degustat anxoves de l’Escala, musclos a la brasa, coca amb escalivada i anxoves, croquetes de carn, escopinyes amb salsa, seitons fregits, sardines, romesco a l’estil del Serrallo de Tarragona, music i flam casolà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s