PLAYA MONTROIG, UN OASI NATURAL SOSTENIBLE I RESPECTUÓS AMB L’ENTORN A LA COSTA DAURADA

PISCINA

Playa Montroig Camping Resort ha aconseguit posicionar-se com un referent en el sector de càmping gràcies a les seves instal·lacions i a les activitats lúdiques orientades al benestar familiar. Localitzat a la costa, les 35 hectàrees de Playa Montroig compten amb diferents piscines, 1 quilòmetre de platja, fitness center, camps de futbol, centre comercial i una àmplia oferta de restauració, a més de 1.000 parcel·les i 300 bungalows amb capacitat per a 5.000 persones.

A més de les piscines de 1.500 m2 de làmina d’aigua, el càmping compta amb un parc de 1.700 m2 amb 850 m2 de làmina d’aigua, la ‘Splash Pool’, un dels majors espais lúdics amb aigua en un càmping a escala europea. Recentment inaugurada, aquesta nova piscina de baixa profunditat està equipada amb una àrea temàtica de 58 espais diferents, 28 jocs interactius, 2 tobogans i un cub que es bolca creant un efecte refrescant en la zona. A més, inclou 16 jocs amb efectes visual. Així mateix, el resort compta amb saló de lectura; teatre a l’aire lliure; zona lúdica amb grutes, cascades i tobogans; piscina climatitzada; zona de minigolf i pistes de paddle. A tota aquesta oferta se suma l’Spa & Wellness Center. Playa Montroig es troba en plena Costa Daurada, una destinació vacacional amb múltiples recursos turístics que combinen cultura, gastronomia, turisme actiu i descans.

REST TERRASSA INT copia

En una data tan assenyalada com el Dia Mundial del Medi Ambient, Playa Montroig ha mostrat el seu compromís amb l’entorn i la sostenibilitat presentant les mesures que té en compte per preservar la seva demarcació i, per extensió, ser responsable amb la preservació i la cura del planeta. El resort de la Costa Daurada compta amb un espai verd majestuós, format per 4.000 arbres d’espècies variades com moreres, xops, mèlies, xiprers, garrofers i oliveres; 2.000 plantes florals, 1.200 palmeres, 90 pins exemplars i 10 kilòmetres de tanques d’arbustos, de tipus pitosporum tobira, pitosporum nana, viburnum lucidum i abelias. Tots ells sumen una àrea de 25 hectàrees de vegetació que aporta múltiples beneficis al medi ambient, especialment a l’aire, ja que produeixen oxigen, purifiquen l’aire, redueixen la temperatura del sòl i regeneren els seus nutrients i ajuden a la creació de terra fèrtil.

Cuidar i preservar aquest espai és una prioritat per Playa Montroig, que aquest any destina una inversió de 60.000 € al seu manteniment i té 8 treballadors de jardineria en plantilla per fer-se’n càrrec. De fet, potenciar els espais verds, el contacte amb la natura i la preservació de la biodiversitat són algun dels pilars fonamentals d’aquest allotjament tarragoní.
El director de Playa Montroig, Alejandro Giménez, ha declarat: «Ens agrada dir que el càmping és un gran jardí, gràcies a l’entorn verd que tenim. Per exemple, les palmeres que tenim aquí són difícils de trobar. A més, estem molt orgullosos dels nostres clients que són un exemple a l’hora de mantenir el càmping net i reciclar».
A més dels beneficis que aquest pulmó verd aporta a l’entorn, Playa Montroig Camping Resort és un allotjament compromès amb el medi ambient que al llarg de la seva trajectòria ha incorporat diversos canvis, mesures o hàbits per ser més respectuós amb l’ecosistema.

PISCINA INFANTIL

Una de les novetats d’aquesta temporada ha estat substituir la màquina d’osmosi per una de més eficient: fent ús de 1,5 litres genera 1 litre d’aigua osmotitzada, mentre que el dispositiu domèstic anterior necessitava entre 5 i 7 litres d’aigua per generar la mateixa quantitat de líquid osmotitzat.
En matèria de reciclatge, el càmping compta amb sis punts de reciclatge de vidre, cartó i plàstic. De fet, totes les zones d’escombraries del càmping són punts de reciclatge i pel que fa la resta de la seva extensió, s’ha reduït al mínim les escombraries convencionals per reduir els residus no reciclats. A més, per disminuir l’ús de plàstics, s’han substituït els envasos de plàstic del take away per envasos de cartró.
Playa Montroig també treballa en aspectes d’estalvi energètic i que també tenen un fort impacte en la cura del medi ambient. El càmping compta amb una instal·lació de sensors fotoelèctrics per la il·luminació exterior que s’encenen de manera automàtica quan detecta que no hi ha llum i d’aquesta manera, no es malgasta energia durant les hores amb llum solar. Per optimitzar també la despesa d’aigua, el reg és per gota a gota i està programat per fer anar el mínim d’aigua possible.
El ressort fa ús de cloració salina per mantenir els estàndards de desinfecció requerits a les piscines. La cloració salina es produeix a partir de la sal i no necessita productes químics, com és el cas del clor, que el càmping només es fa servir en moments puntuals durant la temporada alta. A més, Playa Montroig també fa ús de productes de neteja respectuosos amb el medi ambient. www.playamontroig.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s