HOSTAL DEL CARME,  A VILLAGRASA, ÀMPLIA OFERTA DE CUINA TRADICIONAL DEL PAÍS BEN RESOLTA, EN UN AMBIENT FAMILIAR

FELIX AMB EQUIP

És un restaurant i hostal a peu de carretera als afores de Vilagrasa, a només 3 quilòmetres de Tàrrega. Disposa d’amplis menjadors, barra de bar i grans jardins i el més important: una bona oferta de receptes tradicionals del país, ben resoltes.

En la nostra recent visita hem començat el dinar amb unes olives «trencades», un xupito de gaspatxo, gambes a l’all, cargols a la «llauna» amb un toc de paella i finalment arrebossats amb farina, i «esqueixada» de bacallà, per compartir. Com a plats forts vam provar l’arròs de marisc, saborós i al punt, canelons de carn i les costelletes de cabrit. De postres, el flam caramelitzat i unes creps suzette elaborats a taula per la xef, tot un espectacle culinari.

La carta és molt extensa i el servei és familiar i amable. Un restaurant molt recomanable.

PORTADA CARTA

Recordem que la família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Tàrrega, el 1960 va instal·lar l’Hostal del Carme al peu de l’antiga carretera nacional II de Madrid a França, sent l’habitual parador de carretera molt conegut pels usuaris de la transitada via.

L’any 1990, amb la construcció de l’autovia que va deixar apartat l’hostal del trànsit per carretera, aquest es va reconvertir i en l’actualitat, després de 59 anys d’història i amb la incorporació de la tercera generació al negoci familiar, s’ha convertit en el referent gastronòmic de la zona, amb cuina tradicional catalana de la comarca.

Al capdavant de la cuina hi ha Marta Pinós. La sala, amb una capacitat per fins a 80 comensals, la dirigeix el seu germà Pere Pinós. El celler del restaurant compta amb unes 45 referències.

 

Antiga Ctra. Nacional II km 504. (25330) Villagrasa. Tel.: 973 31 10 00. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 2,00. No Tanca. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Capacitat per a 150 comensals. info@hostaldelcarme.com Web: http://www.hostaldelcarme.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s